SISTA KVÄLLEN & NATTKLUBBSGUIDE

Detta inlägget är i samarbete med Resia.

Tel Aviv-Resan går mot sitt slut. Jag och Joanna fixar så at vi får låna President Suite på hotellet och köper med oss bubbel till tjejerna. Här ska firas!

Vi firar att Friendcation fyller 1 år, uppnådda mål om att ta oss utomlands, att vi haft en superresa och fantastiskt samarbete med Resia och Ministry of Tourism Tel Aviv. Hade vi stannat bara en natt till så hade vi även fått fira vinsten i Eurovision.

nightclub_guide_telaviv_friendcationIMG_20180513_075549_998.jpgIMG_20180513_094943_674.jpg

Fantastiska Felicia har fixat make på både mig och Joanna inför kvällen. Jag har på mig en ny klänning från Drylake och min lejonman sken i guld från solnedgångsljusen som långsam faller över Tel aviv.  Den här kvällen kommer jag minnas med lite extra värme.

IMG_20180513_075840_228.jpgIMG_20180513_075751_487.jpg

Vi har skolat dem väl. Selfie skolan. Evelina, Felicia, Lina och Maggie. Vårt supergrupp som vi spenderat senaste 4 dagarna med på resan. Så glad över konstellationen, att vi tog med genomsnälla, fina roliga tjejer som vi nu fått lära känna. Vilken vinst!

nightclub_guide_telaviv_friendcationnightclub_guide_telaviv_friendcation

Efter fördrinken kom vår chaffis och hämta oss. Vi har haft en egen chaffis som kört runt på oss hela resan. Så otroligt lyxigt. Han heter Tzvika (Papa Bear) och tog hand om oss som vi vore hans döttrar. Han sa till nattklubbsguiden i en tydligt markerande man hug ”Take care of my girls” innan han släppte ut oss i Tel Aviv-natten.

Och det är det vi ska prata om nu, Tel Aviv-natten. Vi hade en egen Nattklubbsguide,  Ido (TLV NIGHTS) som hämtar upp oss efter middagen på ARIA. Det var ett mycket celebert omhändertagande ska jag säga. Otroligt bra organiserat och snyggt fixat.

SPUTNIK – Undergroundkänsla. House. Massa olika rum, vrår och vibes. Coolt ställe för drinken efter fördrinken. Det såkallade mellanstoppet.

KULI ALMA – Lite Artsy och kör kombination kostutställning nattklubb. Även detta med många rum och lätt undergroundkänsla mix av Rnb. Plats för dans och dans blev det!

ZOOZOO – Yes! Dans på baren, servettregn och Co2puffar. Sjukt bra musik, en mix av EDM och local hits. Låter stökigt, men ingen är speciellt full. Sofistikerat stök och kanske bästa klubben på länge. Hit vill jag gå igen!

LIMA LIMA – En gammal kändis. Local style. Vi gick hit efter ZooZoo för att ta några drinkar och sitta ner. Trevlig innergård och bar(tender) där vi va kvar till stängning.

Nu missade vi en rooftop, och bara det är ju anledning nog att åka tillbaka. Vi fick tips om att Jimmy HO skulle vara ett bra ställe. Även The Brown Hotel som vi besökte dagtid tidigare i veckan. So many places so little time.

Alla inlägg från Tel Aviv hittar ni här! Hoppas ni med detta har blivit liite mer sugna på att åka dit. 😉 

En reaktion på ”SISTA KVÄLLEN & NATTKLUBBSGUIDE

  1. Pingback: CARMELL MARKET & METSITSIM BEACH | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.