RESUMÈ CPH, THE BRANDS AGENCY & JAG

Här är ett av de nya brandsen jag ska få jobba med framöver. Låt mig presentera Resumé CHP. Ännu en dansk design i garderoben. Love it!

Igår va jag på frukost hos tjejerna på The Brands Agency. Kollade in de två nya märkena jag ska få jobba med, valde ut styles från JUST och planerade en tjejmiddag som jag ska få hålla i slutet på sommaren. Då kommer ni få se mer av alla brands i portfolion.

resumé_chp_thebrandsagency_louilouie

Detta färgsprak är en sneakpeak på Resumé SS19, ni förstår säkert peppen på att få florera runt i dessa pastelldrömmar. Fullkomligt älskar den här bilden på mig och Emilia, ska definitivt se till att haffa jumpsuiten i en större storlek och bära den typ varje dag.

resumé_chp_thebrandsagency_louilouieresumé_chp_thebrandsagency_louilouie

Silverfilofax och fluffpennan ingår i kollektionen. I want it all! I Augusti har jag blivit medbjuden till FashionWeek Köpenhamn när Resumé har visning – gah! Så kul! Håller er uppdaterade under sommaren med lite andra styles som kommer ut i höst.

Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.