DAYTRIP CASCAIS

Ca 35 min med bil utanför Lissabon ligger den populära badorten Cascais. Vi packade in vårt nu anslutna resesällskap och tog en heldagsutflykt.

Det är i slutet på Augusti, väderleksrapporten visar 30-34grader – att lämna stan för stranden va en no brainer. Och för att inte tala om alla er som tipsat oss om att åka dit, bada och äta skaldjur. Följer era rekommendationer slaviskt 😉

IMG_20180831_085135_967.jpg

CASCAIS BEACH
Finns 3 stränder att välja på men vi valde den i mitten. Såg helt enkelt mysigast ut.  En stentrappa ner från stråket. En liten strandbar som serverade den bästa Sangrian jag druckit.  Dusch och solstolar om man ville ha det. Enkelt men i övrigt SVINkallt i vattnet.

20180830143330_IMG_7097.JPG

MOULES & CO
Hit går man för finfina moules och gin. Känns som att jakten på dem bästa musslorna är en lek som aldrig behöver ta slut. Finns så många olika varianter. Men givetvis tipsar jag aldrig om något som jag inte tycker är bra. Vi beställde in massa olika och delade. Drack Gin, såklart.

IMG_20180831_085525_408.jpg

Vi avslutar dagen i Cascais med att dricka Sangria i eftermiddagssolen på stranden. Magiska lilla plats. Den här dagen kommer jag minnas länge.

Hitta mer om Lissabon HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.