LONDON NIGHT OUT- ANGEL COMEDY & BROTHER MARCUS

Det är min allra första Stand Up- upplevelse. Angel Comedy. Dem tar 80 personer på drop-in. Jag blev 77 och kunde skratta mig lycklig hela kvällen.

Nu kan jag inte låta bli att undra varför jag inte vart på Stand-Up innan. Hysteriskt kul.  Lite extra för att engelskmännen är helt galna. Vi tog plats utanför Angel Comedy 45 min innan showen börja – jag va nästan siste man att bli insläppt så det gäller att vara där i tid. Köp ditt vin och ta en stol inne vid scenen. Sen blir det kul. (Ja, vi blev roastade. Kanske för att vi satt som 4 ljus längst fram i bussen – uppenbart Skandis. Rediga.)

IMG_20181002_205550_260.jpgIMG_20181002_205611_718.jpg

MIDDAG I ANGEL
Området i Angel är väldigt mysigt så vi bestämde oss för att chansa på en middag i närheten – Brother Marcus. En av mina bättre middagar. ALLT va gott. Jag vill verkligen rekommendera detta. Vi testade oss igenom säkert halva menyn och drack Mezcal-drinkar genom hela middagen.

IMG_20181002_205446_810.jpgIMG_20181002_205418_393.jpg

Hit måste ni gå. Jag upprepar, hit måste ni gå. Missa inte lammet, blomkålen, pitan, kyckligen, fänkål-tzatziki samt rödbets hummusen. Dessert var i jämförelse med middagen inte så spännande och vi va ganska mätta vid det här laget. Ta istället deras variant på Espresso Martini som innehöll en supergod kanellikör. Typiskt bra chill, good vibe ställe med hip personal.

IMG_20181002_205518_981.jpg
Brother Marcus, Angel UK

Mer Londontips hittar ni här. East London.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.