DOMAINE DE LA VOISINE

En timma utanför Paris ligger Domaine De La Voisine – Pernod Ricards egna Universitet. Jag var där som testpilot för ett nytt program i dagarna 2.

Med testpilot menar jag att jag var en av 14 från olika delar av världen med olika positioner som skulle testa, utvärdera och utveckla det nya programmet `Social Engagement & Influencer Marketing` för Pernod Ricard.

Det är ett par gånger om året som Pernod Ricard HQ samlar sina Social Media-trupper för att utveckla och effektivisera hur vi jobbar med innehåll, verktyg, data, allt inom Social och nu även Influencer Marketing – allt jag tycker är kul. Det var med andra ord ingen tvekan på om jag ville komma ner till Paris även denna gången. (Skulle ljuga om jag sa att det dessutom kändes extra spännande att få komma till omtalade La Voisine. )

IMG_20190716_195127_396.jpg

IMG_20190717_074334_557.jpg

Fälten stod som i lågor när vi körde förbi på den grusiga landsvägen. Efter lite mer än en timma saktar bilen ner och vi kommer fram till en stor svart grind med guldiga knoppar. Vindrutan åker ner och några ord på franska utbyts innan grindarna åker upp. Jag minns mig själv mima ”waow” med hela ansiktet när vi kör upp på allén till huvudbyggnaden. Känner mig just nu som Blair Waldorf. Bildörren öppnas automatiskt och jag hör en kvinnligt röst säga ”Bonsoir madame” samtidigt som hon räcker fram sin hand.

Jag kommer fram precis lagom till huvudrätten. Självserverar mig lite av vinet som står på bordet och slänger ut några leenden till personerna runt bordet som jag träffat innan under liknade sammankomster. Resten hinner artigt kindpussas och hälsa på mellan nästa rätt. Det blir ingen sen kväll för vi alla vet hur krävande det kan vara att sitta i workshop i 2 heldagar. We behöver alla våra pigga kreativa hjärnor för att kunna bidra i vårt syfte.

IMG_20190717_073652_130.jpg

Efter första dagen i klassrummet tog jag och min school buddy Emily från London tag i varsin cykel och sightsade oss runt på egendomen. Enormt, perfekt och lyxigt. Tennisbana, pool, löpslinga, gym, lekrum, restauranger och inte minst huset ni ser bakom mig. Vi alla bor i något dem kallar ”bungalows” men som definitivt mer liknar ett lylligt hotellrum beläget och kamouflerat bakom en rad av granar.

IMG_20190727_210522_309.jpg

La_voisine_pernod_ricard

IMG_20190727_210424_280.jpg

Sista kvällen åt vi middag klassen efter vi har minglat under den varma kvällssol. Aperitif och chark på grusgården. Jag tvingade alla att ställa upp på klassfoto. Väldigt nöjd med den. *Class of Pilot Program -2019*. Fantastisk med alla människor jag får träffa i mitt jobb ändå.

la_voisine_pernod_ricard_university

IMG_20190717_073307_535.jpg

IMG_20190717_073729_601.jpg

Efter vår sista utvärdering och feedback lämnar La Voisine och den franska landsbygden för en natt i Paris. Här är det inte mycket kvar att ta av i mitt huvud. Den planerade jobbkvällen på hotellrummet fick bytas ut mot en ensammiddag och några timar att vila ögonen på vackra människor på en lummig innergård på ett av mina bästa ställen i Paris – Hotel Costes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.