MORGON PÅ COMO

Kajak blev en ny grej när jag å Joanna fick äventyra oss runt Comino utanför Malta. Sen dess har jag otaliga gg pratat om Kajak, fråga vem som helst. 😉 

Villa Aurora har som jag nämnde ett stall av vattenleksaker man kan låna fritt. Oxå det en av anledningarna till att jag valde detta hotellet. (LÄNK) I morse gick vi upp tidigt, åt frukost på verandan och släpade ner en kajak längt stenstranden nedanför bryggan.

kajak_como

Paddla kajak på Comosjön. Smaka på orden. Jag hade det inte på min Bucketlist men la till det lika snabbt som jag bockade av det. NYP MIG!

kajak_comoreseguide_como

Jag så gott som ensam på sjön. Och om inte vattnet var spegelblankt så var det näst intill spegelblankt. Jag drog givet vis upp lite sjö när jag brassade på med min paddel, men utöver det; stilla. Den här morgonen går till minnesbanken. Dovt morgondis. Alldeles tyst. Och sen med A hack i häl på en SUP:

IMG_20190806_165055_837.jpg

Det ska åska och blixtra ikväll, så den där båtfärden i solnedgången men en flaska vin under armen känns inte aktuell. Det blir vin innanför västen i vilket fall, men på land. 

Alla Italientips hittar ni här: LÄNK

IMG_20190806_120549_280.jpg

Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.