MIDDAGSTIPSET: PASTA SALSICCIA

Hello Pasta Lovers! Jag slog till med en Pasta Salsiccia innan jag lämnade Mallis. Som en kylskåpsrensning med lyckligt slut. Första gången jag lagar…

och det blir fullständigt magisk! Hemligheten (enligt mig) är att fräsa Salsiccia-färsen i chili, vitlök, persilja, lök och sen toppa med ett halvt glas röpang. Låta det mojsa in sig innan man häller det över pastan. Ni hör ju själva hur gott det låter. Nästa gång ska jag ha i svamp med, ännu godare!

IMG_20191207_205122_579.jpgcasa_limonera_fornalutx_lunch

Jag går ju själv inte på några recept. For good and bad, men i detta fallet är det faktiskt inte så noga med hur mycket/lite du har i av allt. Rimliga mängder. Ös på med de smaker du gillar. Jag kör mycket chili för att jag gillar hettan och öser på med persilja för att jag älskar det. Oljan och rödvinet gör det lite smooth och sött i smakerna. Välj en ordentlig Salsiccia som du krämar ut färsen ut. Pastan är alltid al dente.

Voila!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.