VINN ETT PAR GLASÖGON FÖR DIG OCH EN VÄNN

I Samarbete med Smarteyes

Vad sägs som att du + 1 får komma till en av Smarteyes-butikerna och välja ut ett par bågar var? Kolla in min Tävling på IG just nu! Avslutas 20/12

Som om jag inte redan vore väldigt glad över detta samarbetet. Hör här! Va med å tävla, vinnaren kan ponera detta: Ni smiter in på närmsta Smarteyesbutik, gör en synundersökning och får tillhörande proffshjälp att hitta glasögon som passar er. Er stil, er ansiktsform och givetvis er syn. Herregud vilket pris om ni frågar mig. Och vilken julklapp att kunna ge någon annan. Läs nedan hur ni gör för att vara med.

tävling_smarteyes_glasögon

Gör så här; Följ mig @louiluie på IG. Skriv en liten motivering på bilden HÄR (länk) i kommentarsfältet och tagga en mamma, syster, mentor, svärmor, chef, grann-tant eller annan viktig kvinna som du vill skämma bort med årets bästa julklapp. Har du själv inte glasögon så får du självklart tävla för två som har. Jag väljer ut en vinnare till 20e Dec. Vi säger så. Glad 3de advent gänget!

tävling_smarteyes_glasögon
The Nomad, Smarteyes Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.