STARTA EGET MEN SLIPP PAPPERSARBETET

Inget pappersarbete – Ingen bokföring. Nu har det gått ganska precis ett år sedan jag startade Louise AB. Så hur gick det med moms, skatt och bokföringar??

För den som är intresserad delar jag en sign up länk till 2 fria månader hos Redflag nedan. Själv gick jag säkert 10 månader från tanke till handling när det gällde att starta mitt egna. Livrädd för fakturor, siffror, kvitton, bokslut, moms och resten. Tills jag blev tipsad om Redflag som för 500/månaden tar hand om ALLT som har med mitt företagande att göra. Såhär i bokslutstider är det en dröm att veta att allt sköts som det ska.

starta_eget_redovisning_redflag

I dec förra året startade jag mitt första AB och signade där efter upp mig på Redflag som fungerar som min revisor. Tar hand om mina fakturor, min moms, kvitton, löner och bokslut. För mig är det så värt 500kr i månaden för att veta att allt går rätt till och jag kan lägga min tid på mer jobb istället för att ta hand om sånt som jag har väldigt svårt för att ”få tummen ur för”. Admin är inte min starka sida.

Nu skriver jag in mina fakturor i en enkel mall och sen skickas dessa i väg till kunden. Köper jag saker på företaget t e x en dator, taxi, reppar etc ja då laddar jag enkelt upp kvitton och redovisar. Moms och ev vinstskatter läggs åt sidan, löner kan betalas ut och nu som i mitt fall – en aktieutdelning skall göras. Utdelning kan få vara ett eget kapitel på den här kategorin men det viktiga är att jag inte kommer få några skattesmällar senare.

Vill du starta eget men slippa lägga tid på krånglet med pappersarbete så kan jag tipsa om dessa som jag använt mig av i ett år nu. Redflag – nästan alltid tillgängliga på chatten, och väldigt tydliga guider om Hur man går till väga under resans gång. 

Just nu kör dem en juldrive där 2 första månaderna är gratis om ni använder er av den här länken. Och eftersom jag är nöjd och jag vill uppmuntra fler att leva ut sina passioner och egenföretagardrömmar så delar jag en länk nedan:

SIGN UP LÄNK, 2 MÅN GRATIS
(Värde 1000sek)
Klicka HÄR

Allt detta kan man givetvis klara på egenhand, men JAG personligen känner att det är värt att ha någon som hjälper mig. Har man sen ytterligare frågor om hur man ska och kan hantera sitt AB och sina pengar så kan både Redflag och andra konsulter per timme agera rådgivning. Se det som en investering. Sen lär man sig med tiden.

Nu så, hur många går i tankar om att starta eget?

starta_eget_redovisning_redflag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.