BRB *SKIING*

Jag har inga problem med att vara dålig på något, inte heller att komma sist. Men att känna att jag inte har kontroll är sjukt läskigt…

Jag kan räkna gångerna jag stått på skidor på 1 hand. Om jag nu inte lyckats förtränga nån. Alltid förknippat med mer eller mindre (döds)ångest och nog faktiskt aldrig kul. Rädslan tar över. Hämmar mig. Mardrömspremiär i nån Lutzendimma och svart backe i Trysil och efter det mest is. Alltid avundats de som lätt kastar sig ut och susar ner. Ni vet sällskapsresan, bästa svängen Hökarängen. Är alla utom jag uppvuxna med skidsemestrar?

Skistar Åre

Jag har som sagt inga problem med att vara dålig på något, inte heller att komma sist. Men att känna att jag inte har kontroll är sjukt läskigt. Den här gången bestämde jag mig att jag inte ska vara rädd och visualiserade min åkning och mina rörelser i liften påväg upp. Tog ett prestigelöst beslut om snällare backar, ett djupt andetag och lite självförtroende i benen. I got this. Kroppen, hjärnan (och snön i backen) har samarbetat och dessutom levererat mina livs bästa åk. Känslan just nu: 🙌🏽 Jäklar va kul!

wp-1578296964911.jpg
Skidor från Rossignol och byxor från 8848, resten hyrs på Hanssons Skidshoppen, Åre torg 

En reaktion på ”BRB *SKIING*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.