HÄNG MED OSS TILL DESTINATION OKÄND

Som en första resa i vårt samarbete med Apollo ”Live A Little”, släpper vi Friendcation Destination Unknown. En resa vi sent ska glömma.

1 Vecka, OBS nytt datum 13-20 Okt. Detta är vår Kick Off och vi är BEYOND excited att få resa iväg med er på destination OKÄND.  Mycket mer spännande än så blir det inte. Vi utmanar er att våga lite mer, och törs säga att ni kommer få ännu mkt mer tillbaka. Detta blir ett minne för livet.


Mer info finner ni här: Länk 

Jag och Joanna, sätter ihop våra drömresor tillsammans med Apollo. Arbetar ut ett program precis så som vi gillar att ha det. En härlig mix av äventyr, träning, relax, mat, vin och kärnan i allt; fantastiskt sällskap. Lyssna här: 18 grader & sol. Spektakulär miljö. Utflykter, magiskt hotell, gruppträning, shopping, SPA, afternoon tea, middagar, hike och trail för den som vill det, återhämtning och lite aktiviteter med en smak av adrenalin. Vill inte avslöja för mkt, men ni förstår konceptet. Bokar er plats gör ni HÄR

Apollo_Positive_RGB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.