NYA RESOR ATT BOKA MED FRIENDCATION x APOLLO

Vi har släppt TRE resor i vår/sommar tillsammans med Apollo. Kolla nedan och läs mer om varje resa samt boka via länkarna.

Nu har du chansen att gå lite utanför comfortzon och unna dig själv något annat, något nytt och garanterat minnesvärt. Något bara för dig själv.

Vi, Jag och Joanna + Team Apollo är Obeskrivligt taggade på riktigt bra destinationer och program. Fokus på att må bra, umgås, äta gott, utmanas, leva lite, få igång motivation, ny energi och kanske bäst av allt, nya bekantskaper. Nya platser, nya minnen!

SENASTE SLÄPPET! NU KAN NI BOKA GREKLAND

NYÖPPNAT HOTELL GREKLAND

NY!! Häng med till Grekland! – Första gästerna att bo på nyöppnade Mondo Boutique – Porto Plomari – Nyp mig! Träna ät god mat, njut av sol värme, gemenskap och allt vackert! Jag låter er kolla på länken. Känner smaken av fetaost och oliver redan nu.

Lev ut dina drömmar om att bli paddelprofs på hotellets nya banor. Yoga, häng i infinitypoolen, ät kulinarisk mat och starta sommaren på allra bästa sätt med oss. Inga tvivel om att detta kommer bli en riktigt fin resa tillsammans. Träna? Joho da, det ska vi med! En fin balans mellan allt gott.

Avresa Stockholm (13-20 juni)  eller Köpenhamn (14-21 juni)

Boka resan din plats till magiska Grekland HÄR (LÄNK)
___________________________

DESTINATION OKÄND

Destination Unknown – Live a little! Missa inte detta spännande upplägg. Jag och Joanna har kvalitetsstämplat hela resan och skulle aldrig lura med er på något som inte står på vår egen Wish-list. Men vi behåller destinationen hemlig fram tills vi står på Arlanda. Vågar du?

Vi kan avslöja att vi just slängt på en Delfinsafari och en Mat & Vin-tour. Helt i vår smak! Utöver det har vi hike, trail och adrenalin pumpande äventyr, träning, utflykter och SPA. Vila, häng och lite överraskningar är det alltid tid för. Hotellet är magiskt! Och landskapet är breath taking!

21-28 April – Avgång Arlanda

Boka resan din plats till Destination Okänd HÄR (LÄNK)
___________________________

TRÄNINGSRESA LA PARED

Träningsvecka på La Pared – Den träningslystne kommer älska detta. Otaliga klasspass med både oss och enligt La Pareds egna program. Yoga i solnedgången. Spinning, Cross eller kanske Trail med Joanna. Hike innan frukost? Precis vad man känner för och helt efter egen förmåga – det finns något för alla.

2 Fria dagar för tex tid för avslappning vid poolen eller kanske en utflykt till annan strand. Du kanske är sugen på att lägga till den där Surflektionen du har gått och tänkt på länge nu? Gör det! Jag och Joanna ska deffinitivt varva och variera träning och aktiviteter bäst vi kan. Detta ska bli kul!

19-26 Maj – Avgång Arlanda & Köpenhamn

Boka resan din plats till Träningsresa La Pared HÄR (LÄNK)
___________________________

FRIENDCATION x APOLLO

Vi hoppas på att få träffa och hänga med er på någon av resorna ovan i vår. Fundera inte för länge, missa inte chansen att utmana och unna dig lite tid för dig och bara dig. Om vi kommer ha det fantastiskt? 100% ja! Jag och Joanna har skräddarsytt resorna precis så som vi gillar att resa och uppleva i kombination av träning och aktiviteter – men alltid lämnat rum för egentid. Kram på er!

Alla resor här – länk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.