6 TIPS FÖR FRUKOST, LUNCH & MIDDAG RUNT MIRISSA & MATARA

Från Weligama, ner till Marissa vidare till Polhena, Matara och ända bort till Dickwella och Hirikteiya. Här kommer några av platserna vi åt och hängde på.

-SWELL
Ligger ett stenkast från Lemon villa i Polhena. Serverar fräsch mat i form av räktacos, bananbröd med kokosglass, juicer och smoothies. Passa på att dra tårna i sanden, fånga soluppgång eller solnedgång om du är här.

-THE NOMAD
Till Nomad går du för dagens alla måltider. Riktigt trevligt och trendigt “Acai bowl ställe”. Missa inte Iskaffen – Icy Soul, Avo Toast, Bali Bowl, Sunshine Juice och Carrot Cake. Ligger i Weligama och vi hann äta här 3 gg på 6 dagar.

-MERAKI
Ett litet hostel/yoga spot och cafe i Polhena. Strömmen hade gått när vi kom dit så vi kunde bara beställa det som kunde lagas på gasspis – Pannkakor, toast och Frenchies. Till det drack vi iskall Kombucha. 10P!

-MEX ROOF TOP
Vi hamna här av en slump, ligger oxå i Polhena. Ett hostel med en restaurang på rooftopen. Doldis men serverade otroligt god tacos och hemmagjorda nachos. Servicen va något slapp, men vi hade gott sällskap och kall öl.

-THE DOCTORS HOUSE
Ha koll på spelningarna. Det är fullt redan kl 18 så kom i tid och ta med dig din egna alkohol. Lyssna på liveband, häng med backpackers och “utländska locals”. Ät stenugnsbakad pizza under bar himmel. Riktigt drömmigt!

-ZEPHYR
En sen vinlunch eller en middag till brusande vågor och dov lysande lampor mellan palmerna. Kustens bästa Mojiot och burgare. Ligger i ena ändan av Marissa Beach, där man oxå kan ha turen att haffa solstolarna precis framför på dagen.

Se mer från Sri Lanka Här! (LÄNK)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.