FLYTTAR FRAM VÅRA RESOR, ”WFH” OCH ONLINE TRÄNING

Vi bokar om alla våra resor med Friendation till i höst. Jag jobbar under WFO-ordern och SATS stänger ner alla center i Norden under 2 veckor. Kloka beslut i bråda tider.

BETTER SAFE THAN SORRY
Ett. Jag är inte rädd för att själv bli sjuk, och har ingen panik över det alls. Jag tycker däremot hemskt synd om människor i riskzon, människor som hanterar den här mediala paniken med livsångest. All personal inom sjukvården. Alla småföretagare som lider enormt av förlorade jobbuppdrag, personal som varslas, krögare som står med tomma lokaler och sen mina fonder. Fritt fall. (Men oxå REA)

Jag respekterar situationen och tar den på största allvar. Lever i karantän, men smiter ut på promenader. Better safe than sorry. Det handlar om att vi under några veckor kan anstränga oss lite för att bromsa spridningen och sen snabbare återhämta oss. Alltså inga tvivel på att vi kommer igen när detta är över. Både hälsan, jobben och ekonomin. Tills dess får vi hålla samhället flytande genom att gå ut om man är frisk och beställa take away från någon av stadens alla restauranger om man är krasslig eller orolig.

VI FLYTTAR FRAM VÅRA RESOR
Och ställer in alla våra event. Vi tog under rådandet omständigheter beslutet att flytta fram alla våra resor med Apollo & Friendcation till i höst. Jag pratar om ”Destination Okänd” och ”Träningsresa till La Pared”. Inga fall har upptäckts på någon av destinationerna (än), men i all oro och främst av säkerhetsskäl så avstår vi att resa just nu. Givetvis ledsna att vi måste ställa in, samtidigt som det känns bra i både magen och hjärtat att agera och lika snabbt hitta nya helger i höst som ersättning. I September och Oktober när världen förhoppningsvis har återhämtat sig, då kör vi.

Alla nya datum och uppdaterad info om resorna finns
HÄR – Apollo/Friendcation Resebokning.

WFH OCH ONLINE TRAINING
”Work from home” Jag jobbar hemma från nu och minst 2-3 veckor till, samtidigt som SATS går ut med att man stänger ner alla gym i hela norden under samma period. Vad gör vi nu? Jo, men då myser vi av det faktum att vi kan sitta osminkade i PJ och jobba hemifrån. Vi tar en paus från gymmet och varierar vår träningen med de medel vi har. Hemma-gym, hitte-på-pass på ett utegym, onlineträning, PWs och säsongstartar löpningen.

Det är tuffa tider, som vi ska ta på allvar, men vi ska inte deppa ihop över inställda resor och stängda gym. Är det det värsta som händer oss just nu så kommer vi lindrigt undan och bör hålla humöret uppe och hjälpa till där vi kan. tex Hjälp en dam i ditt trapphus att handla, fixa helgmiddagen med take away från din lokala favorit, köp presentkort hos nageltjejen, boka en Staycation längre fram osv osv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.