SUPPORT YOUR LOCAL COFFEE SHOP

Om vi vill ha kvar några ställen att gå till när det här är över så är det just precis nu vi ska stötta våra lokala favoriter. Mitt över gatan har jag Juniper Tree – stans mysigaste cafe om ni frågar mig.

Om du inte vill äta på plats så beställ och ta med hem. Jag kör luncherna under hemmakontor och sen har vi en lista med restauranger runt om i Solna, Råsunda och Sumpan som vi mixar mellan till kvälls. Herregud strunta i den där tonfisken och gör något bra och mysigt av all tid hemma.

support_your_local_cafe_juniper_tree
Juniper Tree Cafe Råsundavägen

It breaks my heart att gå förbi alla restauranger som står tomma, men jag blir väldigt glad att se hur så många engagerar sig för att stötta, dela och förmedla hur vi kan hjälpas åt i detta. Privatpersoner erbjuder hemkörning, restaurangerna står redo med allt från ”matkassar” till speciella ”dine-in menyer”. I helgen kommer vi ta både en drink och en brunch på stan. Med försiktighet såklart.

support_your_local_cafe_juniper_tree

Dagens Lunch- Juniper Tree
Varmrökt lax med rostad potatis och örtmajo + en Paprikasoppa med frön och kräm. Till det hemmabakat bröd och kaffe såklart. Ni hittar dem på IG Här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.