SECRET BREAKFAST SESSION x NESPRESSO

I en värld som stannat upp med ändå alltid är fast moving. Det går inte att bromsa en utveckling, bara att anpassa sig efter den nya spelplanen. Igår va vi inbjuda på en virtuell frukost, just precis ett sånt initiativ. Nytänket.

En serie hemliga frukostmötet runt om i Stockholm under namnet ”Secret Breakfast”. Ett initiativ av Nespresso och Storyrelations. Underbart! Man får ett sms med en adress samma morgon, sen dricker vi kaffe (Nespresso såklart!) och testar innovativa frukostmenyer runt om i stan. Under rådande tider är detta med limiterade möjligheter, men att ställa in var inget alternativ. Man slängde om i planerna, skickade ut frukostkorgar och en videolänk till alla foodies i denna eminenta grupp av 18. Vips så hade vi, om möjligt, en ännu intimare frukostdejt på Zoom. Några i morgonrock och bed hair, andra (vi) i full stass och puffärm. 🙂

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1586943423073.jpg
secret_breakfast_nespresso

FRUKOSTLEVERANS & FRUKOSTTIPS
Innan kl 08 hängde frukost från Doma Nybrogatan på dörren. OBS. Secret Breakfast stödjer alltså fortfarande branschen och nu vill jag dessutom boka bord för middag på Doma asap. Tack för introt! På tal om att dela bra tips så körde vi laget runt på allas bästa frukosthak och frukostmat. Mina två tips gick till Äggmackan på Nybrogatan och Avotoast Chermoula på Pom&Flora. – Go try it!

secret_breakfast_nespresso
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1586942376958.jpg

TÖRSTAR EFTER SAMMANKOMSTER
Även om vi ofta får påminna oss om att vi har det BRA i Sverige. Isolationen är inte i närheten av så sträng som i övriga världen. Dock hinner vi törsta efter sociala tillställningar, människor, möten och inte minst mindre stela sätt att hälsa på folk än att slänga upp armbågen och dra ngt tjatigt i stil med ”Hehe, Corona time, No huggie huggiee!” ändå. Helt OT nu, men när detta ä över ska jag krama ihjäl alla människor jag möter.

Nu tillbaka till Joanns dukning! Suget på event är så stort att hon drog till med sin finaste ”Pressdukning”. Lilla borgen i Sumpan har verkligen transformerats till The Joanna Edition. Mysigt att ha bästis på 10 min prommis-avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.