PISTAGERULLE DELUXE – LINN UTBULTS GENIDRAG

På Instagram skriver jag om känslomässig blåsut och terapibak. Här vill jag dela recept och resultat av rulltårtan som kommer dansa rumba i din mun.

Hittar fokus på annat än att ha framtidsångest bäst i köket. För några veckor sen fick jag hem en bakbok av min Instahomie Linn Utbult (Ursäkta skrytet med vinnare av Hela Sverige Bakar). Hon har komponerat en Pistagerulle med vitchoklad och syrad grädde. Helt jävla otrolig. Egentligen behöver ni köpa hem boken ”SALT SOM SOCKER”, men som den internet ivestigator man är så har jag hittat receptet online här med: HÄR (LÄNK)

ÖVERTRÄFFADE MIG SJÄLV HÄR
Nej men hur fint? Har jag gjort detta? Önska jag kunde bjuda er hela bunten på den här. Den vita choklad-pistagekrämen har gojsat in sig ordentligt. Linn, du är ett geni! Hur kom du ens på den här kombon? Nu blev kvällens knytmiddag utbytt mot utemiddag, så dessa delikatesser kommer jag bjuda mina grannar på. För 8 veckor av renovering and more to come. Grannfrid.

FÖLJ MIG I KÖKET
Om ni vill kika in mer från Mitt kök så har jag startat en ny kategori där jag samlar allt jag lagar och bakar. Kika här: ”I köket – Mat & Recept” (LÄNK) eller på min #iköketmedloui på IG Hej hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.