RABARBERPAJ PLINGADE PÅ DÖRREN!

Älskar fina små mat&bak-bud på dörren. Nu blev det dags att baka vegansk Rabarberpaj tillsammans med Aito. Plättlätt och supergott!

Fick bjuda födelsedagsbarnet på Vegansk Rabarberpaj. Han som ”inte alls va något fan av veganprodukter”, sa han och tog dubbla portioner paj och slevade med skeden rakt ur gräddbunken.

HUR GÖR MAN
Koka rabarbern i smör, vanlij och socker. Blanda mjöl, havregryn, smör och socker till smulor. Strö smulorna över rabarbern i form. In i ugnen ca 20 min på 200 grader. Jag ökade på lite på slutet för extra fras. Brände, men täckte över det med fluffigt vispad vegansk grädde från Aito. Dekorerade med kardemumma och Rabarber-kringor.

RABARBERKRINGLOR
Minns ni när man drog blomstjälkar och la i kallt vatten? Drog i hop sig till ett litet sommartrassel. Så! Fast med rabarberstjälken. Urgulligt! Sen Citronmeliss såklart. Har en liten kruka i fönstret som alltid står redo.

Hela receptet hittar ni hos Frida Lund aka Goda.Grejer (KLICK) Tack Aito och Gastro PR för att jag står med på PR-listan och alltid får baka goda grejer med er. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.