PRE MIDSUMMER x FRIENDCATION

Vi startar Midsommarveckan med sommaravslutning för Friendcation. 24 tjejer på lekar, bubbel, ribb och avslutande sillmiddag på Bockholmens finaste spot. Det här gillar vi!

Varm eftermiddag på Kastellholmen när vi väntar in tjejerna från Friendcation. Välkomna till Öppet Havs lekplats på bryggan. Här värmer vi upp med kamp, kvinna mot kvinna. Joanna utklassa mig i Fånga Ljuspinne? (Mästarnas mästare) och Alex och Lovisa hade rekord i JumboJenga. Ser ingen anledning att man bara ska fira årets bästa dag en gång om året. Vi tog tillfället i akt efter en bra kreativ start i vårt samarbete med Memento att kasta in en Pre Midsummer.

BUBBLES & GAMES PÅ KASTELLHOLMEN
Denna gången var det mer än hälften av tjejerna som varit med innan. Några från tidigare Outdoor-äventyr, andra från någon av Sommarklubbens alla kajak och & Yoga -events. Och hur mycket vi än ÄLSKAR att nya coola kvinnor vågar sig med, så är det alltid ett extra bra betyg att vi har så många som fortfarande lika dedikerat ser till att haffa en plats på nästa event. Det blir ett kvitto. Ni vet ju redan att vi har världens bästa jobb, så det blir ju väldigt viktigt att ni gillar det vi gör.

friendcation_midsommar_memento_öppethav

60 KNOP PÅ ÖPPET HAV
Vi fyller två båtar, spänner på googles, flytvästar och glider förbi ett öde Grönalund. Pirret i luften. Så fort vi kommer utanför farthastighets-skyltarna så maxar vi ut i Stockholmsskärgård i ett race. Ut till Waxholm, tilbaka och ut till Bockholmen. ”Kommer komma en del nödvändiga svängar, men oxå en del onödiga skarpa svängar”. Och sen skrek vi så kinderna fladdrade i vinden. Råkar veta att killarna på Öppet hav även sitter på en stridsbåt och ett vattenflyg, så det blir ju nästa mission för oss att ordna.

MIDSOMMARMIDDAG PÅ BOCKHOLMENS ORANGERI
Destinationen va hemlig. Allt för att ingen skulle googla och spoila den här helt perfekta soommarspotten. Vi ville ha Wow, och Wow fick vi. Så fint fixat! Välkomstbubbel och gruppfoto. Vi vet att regnet ska komma i veckan och njuter lite extra av att dingla benen från bryggan i solnedgången.

friendcation_midsommar_öppethavfriendcation_midsommar_bockholmen

SÄSONGSAVSLUTNING FÖR FRIENDCATION
Nu tar vi ett välförtjänt sommarlov, tillbaka i Augusti då vi drar till Åre med 20 tjejer på fjällsommar-äventyr. Det har varit en sjuk vår och vi har från 100 % beläggning hunnit bli av med alla resor och event pga Rona, styrt om, vänt fokus och fått ihop det dubbla på bara några veckor. Fan va bra vi är. Och vet ni varför vi kan vara det? För att vi har fantastiska samarbetspartners i ryggen och ett community som är som en hel arme av kraft och vilja. Den här våren har vi mycket att tacka att ingen ville ge upp på oss, när vi inte gav upp på er. Det är så jäkla mycket power i det.

Tack Memento, Öppet Hav & Bockholmen för att vi fick göra detta tillsammans med er och för tjejerna som vi tycker så mycket om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.