BLANCA VELVET – SNEAK PEAK VARDAGSRUMMET

Slänger in en ny kategori som går under HEM & SÅNT. Det har väl blivit dags att jag delar med mig lite om vad som pågår här hemma.

Har mer eller mindre prioriterat allt utom hemmet senaste 20 åren pga att jag rest, flängt, flyttat och helt enkelt velat lägga pengarna på upplevelser i stället för prylar. Sen kom Corona, vi va hemma mycket och bestämde oss för att ALLT skulle bytas ut. Ut med Alex Ektorp-soffa från 2004 (haha) och in med det nya.

BLANCA VELVET
Vi börjar här. Men en grön Blanca Velvet från Meli Meli. (Suktat efter deras soffor läääänge. Klick) En kompromiss i Alex önskan om en ”Howard Soffa” och min önskan om en maffig grön sammetssoffa. Tycker vi lyckade komma ganska bra överens här. Vill poängtera att vi gått från HELVITT, till att jag vill ösa in med färg och mönster. Även det kommer bli en kompromiss, haha. Är fortfarande förvånad över att min fantastiska leo-pall faktiskt har tagits emot med öppna armar. En helt magisk kompo till bordspallen ni skymtar i senapsgul. Älskar!

Mattan är från HM Home och ni hittar den här: Matta LÄNK (Adlink)

MER HEM & SÅNT
Som ni vet har vi (Alex) även renoverat badrum, hall och lite andra ytor som behövt piffats upp sedan förra renoveringen som vi gjorde i samma lägenhet för 6 år sedan. Den gången var det en totalrenovering av allt. Planlösning etc. Men inte badrummet. En hus på Sandhamn kom emellan och där av den otroligt långa väntetiden. Mer om det i ett annat inlägg. Vad tycks?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.