FRIENDCATION x BRAIVE

Genom att prata om hur vi mår lär vi oss mer ofta än sällan att vi inte är ensamma i det vi känner. Känslor är inte alltid i styr, tankar är inte alltid schack och vägen fram är väldigt sällan rak.

Livet kommer vara toppar, men det kommer oxå vara lika många dalar och mellanlägen. No news.  Att ha inställningen att livet alltid ska vara BÄST, är dömt att misslyckas helt i onödan. Att vara positiv är en sak, att ställa orimliga krav på livet är en annan sak. Vem fan mår bra och är lycklig precis hela tiden? 

FRIENDCATION x BRAIVE
I våras fick vi en förfrågan om vi ville sammarbeta med Braive, en plattform med Psykologer och program online för att göra det mer tillgängligt att kunna prata och få hjälp.

Ifall hjälp, verktyg och stöd för att bättre kunna hantera det som stundtals känns omöjligt, hopplöst och överjävligt, finns ett knapptryck bort så vill jag använda mina kanaler att sprida det budskapet. Jag är först att erkänna att jag minsann inte behöver “prata med någon” eller att jag “inte har tid”. Har jag inte tid att få må bättre så har jag väl knappast tid att må dåligt tänker jag?  

Ni som hängt med oss på event och resor genom åren vet att kärnan i det vi gör med Friendcation är att ge plats till alla att få vara den man är, ge tid till alla att berätta sin story när någon lyssnar utan att döma. Att prata med varandra och våga be om hjälp, är ett steg mot rätt riktning.

När Braive kontaktade mig och Joanna och berättade om deras plattform så tvekande vi inte en sekund på att vara med och bryta tystnaden kring psykisk ohälsa. För lika viktigt som det är att hylla och credda sig själv och andra när det går bra så tycker vi det är viktigt att ge plats åt det jobbiga.

Läs mer om Braive och vårt samarbete i FB-gruppen.
FRIENDCATION ❤ BRAIVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.