TAVELVÄGG WIP

Sommaren kom emellan och beslut om gardiner, tavlor och detaljer var svårare sagt än gjort i vår Home Makeover. Jag tycker det är kul men att det ska få ta tid. Tid att växa fram som ett hem och inte bara en stylad lägenhet.

PERSONLIG TAVELVÄGG
Jag har mixat och matchat mellan olika brands för att få en så personligt touch som möjligt. Vill inte köpa ett färdigt kit från *name any poster store*. För mig är det personliga viktigare än att det ska vara ”perfect match”. Stökigt med stil. Några har jag köpt innan, samlat på mig och några har jag plockat ihop nu till nya tavelväggen.

tavlor_åhlens_louise_tavelvägg_inspo_louise
tavlor_åhlens_louise_tavelvägg_inspo_louise

WoW! Jag är ett riktigt stort fan av Lisa Wirenfelt som jag såg sålde prints på Åhlens nu. Win! Spanat in och legat på lur länge. Nu slog jag till. Välkommen hem till mig! Cha Cha & More Fleurs. Länkat nedan.

More Fleurs Tavla LÄNK (Adlink)Cha Cha Tavla LÄNK (Adlink) —- Faces Tavla LÄNK (Adlink)Circles Tavla LÄNK (Adlink)

Väntar fortfarande på Circles och Faces ovan. Kommer köpa fler prints och fler olika storlekar på ramarna efter vart. Detta är en början. (Och tillräckligt svårt att få ihop till en tavelvägg som det är. Placeringen. Feng Shui ni vet) Ni får givetvis se när det är helt klart och alla tavlor är på plats. Nytt som gammalt.

Jag snackar lite mer om möblerna i nästa inlägg. Har lite att stå i här nu. Väggar ska borras, golv ska städas. Gäster på ingång. Alla inlägg om inteeeerioouer hittar ni här: HEM & SÅNT (Klick) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.