HELLO SEPTEMBER OCH ALLA LAGER PÅ LAGER

Eftersom jag inte har ”swipe up” men ändå ska kunna länka er vidare till sånt ni frågar om. -Closet Close Up- Vi är ute på Sandhamn över helgen och hösten har verkligen visat sig från sitt bästa.

Jag lät mig inte hållas med mysiga kläder och lager på lager. Den här helt perfekta höstjackan is everything. Hade på känn att ni skulle fråga om den. Lång, mjuk, fluffig och finnes här: Jacka – KLICK (Adlink)

Resten av kläderna jag har på mig hittar ni Här på adlinks via Apprl: Man kanske kan säga att jag hittat ett nytt favvobrand. Snygga vardagskläder som går att använda mycket och till mycket. Ska återgå till frukost med gänget nu. Vi hörs senare.

Mössa Beige- KLICK Lång Skjorta – KLICK (Den krispiga go-to skjortan)— Halsduk (Ljuslila) – KLICK (Den hallonröda finns kanske bara i butik)— Beanie MSCH (LÄNK) (Älskar deras mössor, sälj bla på 654 i Sthlm) — Skinnbyxor – KLICK (Japp, det är samma jag tjatat om innan) — Svart Väska – KLICK (Den ni frågade om på stories) — Mössa Svart – KLICK (Jag har svart & Beige från årets kollektion) —Teddyjacka – KLICK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.