NY MOTIVATION & SKÖNASTE TRÄNINGSBYXORNA JUST NU

Så fungerar jag. Motivationen har efter sommar och förkyldning varit på botten. Värme och tröttheten slog ut mig, bort mig och ner mig. Jag gick ut på träningsklädsjakt! En klassiska motivationshöjare.

Träningsbyxorna jag har nu är allt från 10-3 år gamla. Dags att uppdatera. Haft mina perioder av galna mönster men helt klart landat i att jag helst glider runt på gymmet som en panter. Helsvart. Mina favvoritmärken genom åren har stadigt varit HM, SOC och några från Reebok. Men både när det gäller passform, hållbarhet och pris så vinner lätt HM & SOC.

Sitter i dessa tightsen as we speak. Skönaste jag haft. Någonsin. Höga i midjan med med ”hårt” lite kraftigare tyg som gör att allt sitter på plats. Utan camel toe. Seamless träningsbyx LÄNK (Adlink) Klickar nog hem toppen som hör till med. Om det är något som ALDRIG tycks ligga på sin plats när jag behöver det så är det mina träningstoppar. Matchande träningstopp LÄNK (Adlink)

Dessa åkte oxå med hem. Mycket snyggare IRL med den där ”gummiranden” på sidorna. Samma funktion som ovan: Hårdare tyg som sitter snyggt och tight. Håller ben och rumpa på plats. Svarta Tights LÄNK (Adlink)

Sista paret har jag inte köpt (ännu) men hittade dem nu när jag skulle hämta hem länkarna för övriga tips. LOVE THEM. Svarta tights med transparent mönster LÄNK (Adlink) Det blir ett par sånna med. Nu är min basgarderob av byxor klara. Cleant och fruktansvärt najs att slänga ut trasorna som bara tar plast i mina lådor nu. Väl använda.

På tal om att ”komma igång” igen så kommer jag snart berätta om ett roligt samarbete som kickar igång i höst. Kommer behöva mina tights. 😉

5 reaktioner på ”NY MOTIVATION & SKÖNASTE TRÄNINGSBYXORNA JUST NU

 1. Ååå så sugen på att testa de helsvarta, just sköna tajts är ett måste vid träning! Hatet man kan känna över osköna tajts mitt i ett pass liksom…. Bra tips!!!

  Gilla

 2. Jag äääääälskar HM och deras tights! Bra pris och passar min kropp väldigt bra enda nackdelen är att de oftast är för långa….men det är ju en pettites…..😜 Och när det blir vinter och mörkt blir jag och en panter, allt blir svart och sen i april maj ömsar jag skinn och blir färgglad igen…häftigt ändå!!!
  Måste få säga att din blogg växer och växer med bra blandning av högt och lågt och bra innehåll med lite av varje!
  Kram på dig och trevlig helg!
  Bloomiz

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.