MAN (JAG) KAN ALDRIG HA FÖR MYCKET GULD

Innehåller reklamlänkar från Apprl

Hej gänget! Jag har lyckats lösa en kod till er på PEARLS FOR GIRLS. Ni vet ju hur mycket jag älskar guldet. *bling bling* Använd LOUISE20 för 20% i kassan. Nedan har jag länkat mina favoriter just, alltså halsbanden jag burit senaste veckorna. Ni har undrat, jag delar. Bra va?! Mitt bästa tips med halsbanden är att mixa och matcha med ólika längder och former. Gärna 2-3 st samtidigt.

Favoriter från NOIR kollektionen: Third Eye LÄNK (Adlink)Sparkling Pearl LÄNK (Adlink) & Halsband Cora LÄNK (Adlink)

Jag har även lagt ögonen på Sparkling Bamboo Bangle LÄNK (Adlink) Väldigt mig! Blir kanske nästa beställning. Klicka er nu vidare för mer inspo på PEARLS FOR GIRLS och använd LOUISE20 om ni önskar. Hej!

En reaktion på ”MAN (JAG) KAN ALDRIG HA FÖR MYCKET GULD

  1. Pingback: TESTAR HOLIDAY KOLLEKTION & HÄSLAR PÅ HOS HM | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.