INTERVJUN HOS JUNIPER – BARA VECKOR INNAN KRASCHEN

Blev påmind om en intervju jag gjorde för 1,5 år sen men som sen publicerades hösten 2019. Jag var på en helt annan plats i livet då än vad jag är nu. Men ‘då’ är oxå en del av min historia så vi börjar där.

Intervjun skulle släppas bara veckor innan jag fullständigt kraschade. Mitt drömjobb och alla roliga projekt som figurerade vid sidan av tog ut sin rätt. Månader (år) av resande, uppdrag jag bara kunde drömma om och en susande framgång med Friendcation resulterade att jag låg som en urvriden disktrasa veckan efter årets sista festival. Här är intervjun som släpptes när allt det där nådde sin spets och karriären, målen och passionen tog en U-turn.

Hela intervjun hittar nu här: ”Bedtime Story” hos Juniper. LÄNK (Klick)

Läser igenom texten igen och fnyser över orden: ”…as long as I stay true to myself and have a healthy, balanced life – with enough challenges to keep me stimulated, but also with some downtime to reload…”. Om jag bara visste då att mitt recept på “Downtime” var långt ifrån grundat i verkligheten.

Jag var upp till den tidpunkten H i g h  o n  L i f e. Jag hade medvind. Inget var tråkigt nog att tacka nej till. Jag va JA på allt som kom i min väg. Och den vägen jag själv banade för. Jag ville mycket, jag ville allt. Och jag fick allt. ”Allt”.

Det var först när jag satt i taxin påväg hem från festival i Berlin som tårarna kom. Jag lutade huvudet mot den kalla rutan där regndropparna reflekterade ljusen från en stad där solen ännu inte gått upp. Det var inte så här det skulle kännas hos en som “levde ut alla sina drömmar”. Jag. Var. Helt. Slut.

När jag kom hem låg på soffan i 4 dagar och grät. Det var bara början på månader av förnekelse över att jag skulle ha bränt ut mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.