FREDAGSKÄNSLAN PÅ H&M SHOWROOM – BAAM!

HM_Showroom_louise_FW_2020

Kort vit pälsjackaLÄNK (Adlink)

DRÖMMIG HÖST-OUTFIT
Jackan är från H&M LÄNK (Adlink) och stövlarna från min favvodansk GEZTUS förra våren. Hittade ett par andra på H&M Showroom i ljusgrått som va dönajs. Stövlar LÄNK (Adlink). Klänningen är från Lindex. LÄNK (Klick) Älskar färgen! Under det har jag min forever krispiga vita skjorta från CW. LÄNK (Adlink) Kanske det viktigaste plagget i min garderob. Et Voila. Kände mig som en riktig Fredagsbabe. – Tack Angie för att du aldrig sviker i en bra shoot. ❤ Låt helgen börja!

Ps. På tal om vita jackor så har jag två till som jag hittade: Kolla in denna LÄNK (Adlink) och denna LÄNK (Adlink). Så snygga! Det va allt. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.