TESTAR NYHETERNA FRÅN FITBIT & TÄVLAR UT EN AV VARJE

I betalt samarbete med Fitbit

På uppdrag av FitBit tar jag mig igenom deras tre nya modeller av klockor som just nått marknaden. Vi snackar Sense, Versa 3 och Inspire 2. Tre inte helt olika klockor men med sina egna finesser för att svara på så många olika behov som möjligt. (Missa inte rabattkoden+länk längre ner)

Med ständigt mål att utveckla, förbättra och hjälpa oss bli mer hälsosamma och aktiva i vår vardag är jag väldigt stolt över att få jobba med ett så coolt varumärke som Fitbit.

Fitbit_louise_review_sense

FITBIT SENSE
Fitbits första avancerade hälso-smartwatch upphottad med en exceptionellt snygg och vass design (som jag helt rimligt gick och skaffade mig en mattsvart manikyr för). Nya features som EDA-scanner, heart rate notification & temperatursensor. Sense är för den aktiva och lite ”nördiga” personen som utöver träningskoll, sovstatistik och GPS-tracker vill har LITE MER koll. Inklusive lite mer batteritid. Såg igår att jag kan ta både samtal och plinga in ”find my phone” om jag skulle lägga bort den hemma. Smutt! 6 månaders premium-paket i appen ingår. Här en övergripande feature chart på allt vad Sense innebär eftersom jag fortfarande är mitt uppe i att testa min. Pris ca 3499,- (-15% med min kod LOUISE15)

FITBIT VERSA 3
Den mest mångsidiga smartwatchen i portfolion. En uppgraderad version av bästsäljaren (Och min favorit Versa 2). Nya funktioner som GPS, snabbladdning, Active Zone Minutes OCH möjligheten att svara i telefon direkt från handleden. -Hallå? Man har alltså tagit det bästa från Versa 2 och Charge 4 PLUS adderat lite extra. Är det detta som blir min favorit igen? Pris: ca 2499,- (-15% med min kod LOUISE15)

FITBIT INSPIRE 2
En smidigare, diskretare variant för den som vill komma igång eller för den som helt enkelt vill kunna använda sin ”vanliga klocka” vid sidan av sin tracker. Innehåller mer Features än vad jag trodde och funkar minst lika bra för mitt behov om jag vill hålla koll på sömn, steg, rörelse och hälsa. Ett år med Fitbit-Premium ingår för nya användare vilket kan ge djupare insikter och olika träningsprogram i appen. 10 dagar batterilängd, vattentät, sleep score, aktivitets-tracker och Active Zone Minutes. Voila! Pris: ca 999,- (-15% med min kod LOUISE15)

SUMMERING
Givetvis kan ni läsa mer om vilken klocka som skulle passa erat behov bäst på hemsidan (KLICK). Jag själv kan säga, baserat på mitt behov, att Versa 3 definitivt är min Go-To (Även om jag nu har förmånen att få testa alla). Jag älskar designen på både Sense och Versa 3 eftersom det oxå blir den klockan jag tycker är snygg att bära. Typisk Smartwatch! Dock skulle jag t. ex nöja mig med lite lättare design och tillräcklig med features för att mäta ”basic” aktivitetsdata så som Inspire 2 erbjuder och om jag vill ha aktivitetsklockan som ett komplement till min vanliga klocka. Hjälper det er att välja?

LYSSNA PÅ DET HÄR
Nu är det ju dessutom så att jag både sitter på en rabattkod jag kan dela med er samt at jag just nu TÄVLAR ut en av varje sort på min senaste post på Instagram. En Sense, en Verse 3 och en Inspire 2. Wow, wow, wow.

TÄVLA OM DIN FAVORIT PÅ MIN INSTGRAM (HÄR, KLICK) ELLER LÄGG BESLAG PÅ EN EGEN MED MIN KOD (LOUISE15) SOM GER DIG 15% I KASSAN (ANVÄND DENNA LÄNK, KLICK)

2 reaktioner på ”TESTAR NYHETERNA FRÅN FITBIT & TÄVLAR UT EN AV VARJE

  1. Pingback: STARTAR VECKAN PÅ PDL CENTER I FRIHAMNEN | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: 10 JULKLAPPSTIPS | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.