JAG ÄR GRAVID (!)

Eller ”Vi” är gravida verkar vara något man säger… Vad jag vet så är det bara jag som är gravid men Alex har uppenbarligen hjälpt till. Med det sagt startar jag ett nytt tema här på bloggen. Vi kallar det ”GRAVID – VECKA FÖR VECKA”. Låter väl rimligt.

Mest för att jag inte ska trötta ut er med magbilder, tankar och krämper på Instagram utan att man då kan gå in hit å kika om man är nyfiken på att följa min graviditet.

Helt ärligt så är det kanske mest för mig själv. Föra dagbok. Att spara ner hela där här RESAN som börjar nu. Eller ja, den har ju börjat för ett himla bra dag sen även om jag (vi) hållit den lite för oss själva, familjen och närmsta vännerna fram till igår. Då blev det Officiellt = Jag berättade för mina kollegor på teams OCH postade ”Första Mag-bilden” på Instagram. Nu är det ute. Nu vet alla. Herrgud.

Den känslan i sig blev otroligt märklig och utlämnande. Kände mig naken och samtidigt överväldigad över alla meddelande och hälsningar som öste in. Var inte alls beredd. Jag har delat både mycket och lite genom åren men detta är ju på någon sätt det största som händer antar jag? Det pågår en stor produktion i mig och jag är upp över öronen fylld med hormoner som med all sannolikhet spelar in. När jag fick sova på det så kändes det bättre. Obehaget byttes ut mot en lättnad av att det faktiskt inte behöver vara en hemlighet jag bär runt på längre.

På bilden var vi på Friendcation i Toscana, jag fick feeling av fin omgivning och bad Joanna ta några första bilder på magen. Vecka 16. Jag vek mig dubbelt av skratt. Joanna med. Otroligt konstig grej att göra. Stå där å rulla sig på magen som just börjat puta bara liite mer än vanligt. Har inte riktigt greppat vad det är som händer ännu. Skulle lika gärna kunna vara en food-baby från pastabonanzan kvällen innan. Haha.

Häng med på hela spektaklet HÄR (LÄNK)

En reaktion på ”JAG ÄR GRAVID (!)

  1. Alltså helt fantastisk underbart!!! Sen är allas resor olika men slutresultatet kommer du älska mer är som är vettigt i resten av ditt liv! ❤️❤️❤️
    Stort grattis till er! Ser fram att följa din resa!
    Kram på dig!
    Linda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.