VI ÅKER TILL FUERTEVENTURA PÅ REK-RESA OCH NI KAN HAKA PÅ TILL ETT PANGPRIS

Jag och Joanna åker under v.46 ner till värmen på Fuerteventura för att reka en träningsrea som vi kommer släppa i vår. (Alltid kvalitetstest) Nu vill Apollo gå in och erbjuda biljetter till samma plats och vecka för er som vill och kan haka på. Pangpris!

Vi åker ner och jobbar remote och testar ut location, olika program, tränar, solar och fyller på med ny energi inför vintern etc. För er det passar i tiden så kan denna resan bli precis vad du vill att den ska vara. Träningsresa, solsemester eller working holiday. Eller en mix. Vi är på plats men inte med samma minutiöst planerade program som vi brukar ha på våra resor. Vi kommer lik väl träna, äta och hänga i solen tillsammans för den som vill, när den vill. Så fort vi får uppdateringar från destinationen kommer vi släppa vårt program.


-BOKA- VECKA 46 – Avresa 8 alt 9e November -BOKA

fuertuventura_med_friendcation

TRÄNING & AKTIVITET EFTER DITT BEHOV
Hotellet erbjuder massor av roliga träningspass och aktiviteter. Jag har redan börjat ringa in vilka jag ska vara med på och Joanna ska med all säkerhet ut å testa trail och cykel i den spektakulära miljön som omringar hotellet. Playitas erbjuder även utflykter med bla katamaran och buss till stora stranden Morro Jable. Jag har varit där och vindsurfat innan och det är AMAZING. Klara jag det där med magen så ska det här preggot upp på brädan nu med. – Vill du tex testa vågsurf finns det kurser för det.

Vill man dricka smoothies och läsa bok vid poolkanten så räknas det med som aktivitet. Det kommer iaf jag göra mellan varven. Och lägga mig tidigt, bästa jag vet.

PLAYITAS APARMENTS – TA MED NÅGON
Bor gör vi i singel- eller dubbelrum på Playitas Aparthotell. Fundera på om du vill ta med dig systern, mamman, vännen eller kollegan. Eftersom denna resan inte är som en ”vanlig resa” med oss är vi inte strikta till att personen du tar med måste vara med i Friendcation, eller ens vara en kvinna. 😉 Du väljer sen själv vilka aktiviter du vill vara med på även om egentid inte är att underskatta.

1.VFLYG FRÅN ARLANDA el LANDVETTER
Avgång från Göteborg: Söndag 8e Nov – Morgon
Avgång från Stockholm Måndag 9e Nov – Morgon

PRIS – DEL I DUBBELRUM 6000,-
1 vecka halvpension på Playitas Aparthotel. (Frukost och middag) Maten ska vara bra har vi hört. Flyg, mat på flyget, bagage och transfer från Arlanda eller Landvetter. Alla aktiviteter på hotellet med undantag för typ surf och cykel där man betalar en lite extra summa för utrustningen. Vill man bo solo så slänger ni på 1000,- på priset ovan. Läs mer om vad som ingår och hur man bokar på bokningssidan. (HÄR)


Vi är superpepp på att åka iväg, hoppas ni vill med! Läs mer om pris, vad som ingår, försäkringar och hur man bokar på Apollos sida HÄR (KLICK)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.