TIPSAR: LÅNG DUNJACKA & SVART SKINNKLÄNNING

I veckan va jag på shopping spree. Här kommer både den långa svarta dunjackan ni såg på stories samt mitt kanske bästa köp denna vintern: Svart Skinnklänning.

Den här GOBITEN fick följa med mig hem. Svart skinnklänning! LÄNK (Adlink) Älskar att den är lite prestigelös och obrydd. Lätt att dra på och klä upp utan att man ska känna sig som en julgran. Skulle kunna slänga in en skjorta under. Både Chunky Boots (Klick) och ett par 60ies stövlar skulle passa. Och sneaks såklart, alltid sneaks!

Vågar man dra på baskern här även om man inte ens sett Emily in Paris, eller vill riskera att nån tror att man vill se ut som Emily i Paris? Jag har två sen innan. Vi får se när na åker på. I morgon kanske.

Hittade fler alt till klänningen här:

Kort med bälte i midjan. Jag hade gått upp nån stlk och fått lite mer volym. Lite mer, hej hej här kommer jag.- LÄNK (Adlink)

Och denna! Damn så snygg!! Lite mer pricy, men med all rätt. LÄNK (Adlink)

LÅNGA DUNJACKAN
Även kallad sovsäcken. Hur otroligt skönt att låsa in sig i en sån här? Den jag köpte är från JUST LÄNK men hittade ett par andra alt som jag oxå gillade! (Viktigt med valmöjligheter) Som t ex den med luva och gult foder. Sportig! LÄNK (Adlink) eller den till höger, lite med ”clean look”. LÄNK (Adlink)

Wow! EN till. Så Prisvärd! Är det inte lite fake leather vibe över denna? ÄLSKAR att den är så stor och luftig. LÄNK (Adlink).

Det va allt för idag! xx

En reaktion på ”TIPSAR: LÅNG DUNJACKA & SVART SKINNKLÄNNING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.