HOLIDAY-COLLECTION

Hur mycket Holiday Spirit har vi ännu? Inte mycket, men snart! Har smakat på både julmust och hört ”Its begining to look alot like Christmas” på Insta. November i morgon = Nära nu!

Igår fick jag röja runt bland klädhästar på Angies jobb. Holiday- kollektioner har varesig vi vill eller ej trillat ut i butikerna. Jag listar några favoriter nedan. Vet te x att fler av er var nyfikna på en skymtandes paljettdröm och den där raffiga leo-kjolen. Jag hör er!

Vi börjar här: Jag har på mig en brun Teddy som ni hittar HÄR (Adlink). Under den har jag en svart quiltad klänning (I annat tyg) HÄR (Adlink) och ett par läckra silverboots. Heels här: LÄNK (Adlink) Viola! Paljettdrömmen ni skymtade på ställningen i min story hittar ni HÄR (Adlink).

hm_showroom_stockholm_louise

Svarta partyblåsan LÄNK (Adlink) som fick skylta min Vecka 22-magge hittar ni HÄR (Adlink) Stickade kittet med kjol och tröja hittar ni HÄR (Adlink). Och Leokjolen då? Jo men den finns HÄR (Adlink). Perfekt fall och går att pynta upp vilken grå vardag som helst med.

Mina armband kommer från PEARLS FOR GIRLS. (Samarbete) Bambulänken hittar ni HÄR (Adlink) och guldfjädrarna hittar ni HÄR (Adlink.) Och vet ni!? Använd LOUISE20 för 20% i kassan. Kap!

Sist men inte minst, fastän jag inte ens sett Emily i Paris, och sen länge har en basker i min samling av huvudbonader: The French look! Baskern hittar ni HÄR (Adlink) och rutiga kappan hittar ni HÄR (Adlink). Stövlarna tror jag att jag har pratat om innan. Finns i både vitt och grått HÄR (Adlink).

Phju! Nu var det färdigbloggat för idag! Är det fler kläder ni spanat in så hittar ni allt på Closet Close-Up i arkivet. Puss hej!

En reaktion på ”HOLIDAY-COLLECTION

  1. Pingback: SNYGGT & STICKAT – 3 TRÖJOR ATT HA I JUL | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.