VECKA 22- BYTER UT MAMMABYXAN MOT GALABLÅSAN

Känner mig harmonisk och mer down to earth än någonsin. Ett fluffigt lugn svävar ovan mina axlar. Är det detta alla har pratat om? Känner mig trygg och vacker. Är det ett gravid-glow?

Gnällde kring utbudet av mammakläder. Jag köpte mina första gravid-jeans och gillade inte alls vart detta va påväg, haha. Praktiskt Ja – Snyggt? Allt annat utom det. Var förbi Angela på H&M Showroom och provade ut Holiday kollektionen. En gravid-blåsa som heter duga! Kunde absolut inte knäppa den i ryggen, och den lär spricka från öst till väst innan månaden är slut. Men jag fick känna mig som the bomb för en stund. Magen växer på!

Nyårsblåsan hittar ni här: LÄNK (Adlink) samt en helt magisk Silverpaljett i samma modell här: LÄNK (Adlink)

UTVECKLINGEN I MAGEN
Mycket rörelse! Enligt tabell 30 cm lång och 430gram. Nu definieras fostret i magen juridiskt som ett BARN. Även om vi nog mentalt gick från frö till ”Raffie” för länge sen. Raffie är som vi känt på oss hela vägen, en liten pojke. En mamas boy innan han själv vet om det. (Ska berätta mer om Könsfesten en annan gång. Magisk kväll med alla våra vänner.). Hur som helst så ska han nu ha fått nån form av dygnsrutin och jag känner klart och tydligt när och hur den där rytmen går. Mysigt! Trycker jag ALex hand hård ner i magen så kan han oxå känna.

HUR JAG MÅR JUST NU
Jag skäms nästan över hur bra jag mår. Som jag skrev inledningsvis är det harmoni, härligheter, glow och en känsla av att känna sig både vacker och uppvaktad dygnet runt. Jag sover bra, inga mardrömmar längre men är fortfarande kissnödig precis hela tiden. Och sen den där halsbrännan då. Det kan man ju skippa. Om jag ska klaga på något alltså. Det och att jag flåsar varesig jag går i en trappa, åker hiss eller äter. Charmigt att liggsitta i soffan, äta och flåsa… haha.

mammakläder_nyår_pregnancy_outfits

En reaktion på ”VECKA 22- BYTER UT MAMMABYXAN MOT GALABLÅSAN

  1. Pingback: TESTAR HOLIDAY KOLLEKTION & HÄSLAR PÅ HOS HM | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.