VECKA 23 – GLÖMMER AV ATT JAG ÄR GRAVID

Veckan har varit så aktivt att jag stundtals glömt av att jag är gravid. Sparkar och rörelse blir mest tydligt på morgon och kväll när jag ligger still – utöver det är det ganska skönt att fokusera på annat.

Aktivitetsvecka deluxe. Passar på när jag kan och har tid. Så skönt att röra på sig och få tillbaka lite energi även om jag blir dödstrött efter en förmiddag på vift. Med nya restriktioner har jag fått anpassa mitt schema men har lagt mycket tid ute. Utegym, cykla, promenader och en ridtur bland annat. Mitt samarbete med Fitbit håller mig igång. Bra motor. Sa jag att jag unnade mig en gravid-massage efter boxningen i tisdags!? Waow! Fick en extra madrass med grop för mage att ligga på. Magi.

UTVECKLINGEN I MAGEN
Var tvungen att hoppa in i Libero-appen: Snart 60% igenom. Tiden går galet fort. (Fråga mig igen efter nyår). Lungorna utvecklas och i den här veckan är det faktiskt möjligt att barnet skulle kunna överleva på utsidan magen.

Även om jag förstått att det ligger en liten pojk där inne så är det svårt att föreställa sig att vi kommer ha en person till i våra liv om 4 månader. Baby-Ralph alltså.

HUR JAG MÅR JUST NU
Joda, magen tar plats! Jag blir osmidigare och flåsar mer och mer för varje vecka. Sover bra men har blivit ”nattuggla”. Väldigt konstigt från en som vanligtvis gärna somnar 21.00. Jag läser om knipövningar och att det är dags att sätta igång för att inte kissa ner sig när man nyser. Perfekt.

Nu måste vi lämna lämna lägenheten pga visning, wish us luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.