VECKA 24 – TRÅNGT I MAGEN, GRÅTER & NYA CRAVINGS

Gick in i ny vecka genom att ligga i sängen och gråta över att jag blir otymplig. Alex tröstar mig och frågar hur det känns? Jag svarar i en snyft att det är trångt i magen.

Jag vet att ni som redan fått barn kanske skrattar och tänker, Vänta du bara gumman. Okej, 15 veckor kvar. Hur otymplig kan man bli? Får påminna mig själv om att jag fortfarande kör på med ganska ”tuff” träning. Med ”tuff” menar jag fysiskt utmanande för den som inte är som så lätt och smidig längre. Inte stark heller för den delen. Antar att jag kan vara tacksam för det varje dag jag faktiskt orkar göra annat än att gå promenader på sin höjd.

KROPPEN & BABY RALPH
Googlade fram och bekräftar EXAKT vad jag känner. ”Vecka 24, det börjar bli trångt i magen”. Lustigt det där hur det pricksäkert stämmer in, samtidigt som jag läser i nästa stycke: ”Nu börjar humöret bli allt jämnare” Tss! Kan vara två riktigt hektiska veckor med köp och sälj av lägenhet som sätter sprätt på allt… några hormoner i styr ser vi inte. Haha.

Baby-Ralph väger 600gram. Som tre stora Chokladkakor. Han sköter sig. Alex snackar med honom i bland, huvudet mot naveln, golligt. Han hör och kommer känna igen den rösten sen när han kommer ut sen. Jag pratar inte så mycket men jag går och smörjer mig på magen. Precis så. Stereotyiskt Den Gravida Kvinnan.

CRAVINGS OCH ANNAT GOTT
Jag har olika sug och cravings varje dag och ger mig själv egentligen allt jag är sugen på. Lördag hela veckan. Är inne i en period av knapriga flingor och kall mjölk. Bytt ut rostisar mot smoothie bowls med mycket jordnötssmör. Är väldigt sugen på apelsiner och juice av olika slag. Blandar gärna ihop en spicy Virgin Bloody Mary. SÅ GOTT! Fick frågan om jag inte kunde sätta ihop lite najsiga drickar för preggos nu inför festive times. Kul ide! Det kommer. Jag drar in lite bartender-trådar så fixar vi det. På tal om festive time is detta mörker:

Den här perfekta preggo-outfitten hittar ni här: Kjol LÄNK (Adlink) och Tröja LÄNK (Adlink) kommer nog klicka hem även denna matchande toppen till LÄNK (Adlink) xx Holiday spirit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.