VECKA 25 – KONTROLL & SKÖNA GRAVIDPLAGG

Kom nyss hem från min barnmorska Fanny – hon säger, bakom en mask av plast, med den lenaste rösten man kan ha, att allt ser bra ut. Alla värden, mått, kurvor och små snabba hjärtslag.

Ja, men det är fint att vara hos min barnmorska. Jag blir en liten softis. Hon är så otroligt snäll men inte för mjäkig. Hon skojar och skrattar när det är läge. Är rak och tydlig. Har svar på alla mina frågor (och säger att jag kan fortsätta äta bulle varje dag om jag vill det). Hehe

Nu har vi valt sjukhus och Baby-Ralph har cirkus 100 dagar kvar i maggen. Det är en stund kvar men tiden går fort. Jag frågade er om vad jag sak tänka på inför alla bebis-inköp. Fick sisådär 100 svar och värdefulla tips på what and what not. Återkommer med det i ett separat inlägg. En vetenskap.

SKÖNASTE PREGGO-PLAGGEN
Så länge kan vi fokusera på mitt otroliga Mom Lounge Wear från Lindex som Olivia på Showroom budade hem. Perfekt tajming! Kommer väl bo i detta nu då? Det och den snart beställda gravid-kudden som jag kan åla runt på soffan och i sängen med. Tror det.


Kittet från Lindex hittar ni HÄR

KROPPEN & BABY RALPH
Det är ryggen som strular lite när jag ska sova. Tror den där kudden kan hjälpa till att avlasta. Ralphen sparkar och har sig. Honom ska man känna av varje dag nu annars var det viktigt att ringa in till BB för en extra koll. Har vi högt ljud på TVn eller om jag dricker typ läsk så rycker det till. Kom på mig själv sitta ensam på Sandhamn och prata med magen för att ”väcka honom”. Så nu har man ju blivit galen med.

CRAVINGS OCH ANNAT GOTT
Gick i dagar och suktade efter den här salladen. Och den blev så god att jag åt den i 3 dagar i rad. Vet inte om det är något speciellt craving om det svänger så mycket som det gör nu, det handlar nog mer om att jag är sugen på goda saker hehe. Längtar däremot helt sjukt efter en råbiff. Och pepparkakor med mögelost. (Sånt jag inte ”får” äta mao)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.