GENDER REVEAL & BEBIS FÖRSTA PRESENTER

En liten recap från den mysigaste kvällen på länge. Våra närmsta vänner hemma hos oss för att tillsammans ta reda på om vi väntar pojke eller flicka… Vi kallade det Könsfesten. (Obs. 5 veckor sedan)

Vi skulle givetvis bli lika glada för bägge MEN känslan av att det va en pojke har slått i taket sen den dagen vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. Helt övertygade. Hur man nu kan vara det? Hur som helst ville vi göra något extra av det här. Roligare att ta reda på det with a bang så att säga. Samla vänner kändes viktigt i en tid där vi varit svältfödda på allt vad det ovannämnda innebär. (Såhär i efterhand kan vi vara väldigt tacksamma för det). Fest med vänner alltså.

POJKE ELLER FLICKA?
Med bubbel, bakelser, burgare och konfettibomber fick vi i ett otroligt nervöst moment slå av raketer till jublande vänner. Blått konfetti i hela lägenheten. Glädjetårar. Man ser på filmerna att både jag och Alex är sååå nervösa och tagna. Hade aldrig kunnat förbereda mig på alla känslor och att faktiskt få dela dem med dessa fina människor som ju kommer vara en stor del av Baby-Ralphs liv i framtiden. Tanter och farbröder. Fastrar, mostrar och hela baletten.

B A B Y – BAKELSER
Hur fina bakelser har Thelins fixat? Magiskt goda dessutom. Inspirerade från favorittårtan – Prinsesstårtan. TACK! Ljuvliga minst sagt. Jag är all up för bakelser och bubbel före middag. Känns lyzzigt. (Lika lyzzigt som att jag hade bakelser i kylen i tre dagar efter festen).

Mitt bästa drag någonsin att outsourca både bak och matlagning inför en sån här kväll. Stressen att fixa allt själv? Hade aldrig gått. Steka 32 hamburgare, haha. Maten skulle vara lätt att äta stående då vi absolut inte har plats för en sittande middag. Redan på morgonen knappade jag in min beställning med förbestämd leveranstid, tacka gud för Foodora och grym service.

BEBIS FÖRSTA PRESENTER
Var detta bättre än alla julaftonar? Att få öppna små fint inslagna paket från våra käraste till den lille knotten som inte ens ankommit jordelivet? Jag tror det. Det blev glansigt ögonen. Aningen surrealistisk att hålla i Baby-Ralphs allra första prylar och pinaler. Dog av skratt när Bengan gav likadana skor som han själv har. Mini-Smiths. Utlovat att ta lillen på mååånga långa promenader. Perfekt!

Tack alla som kom och gjorde den här kvällen fullständigt fantastisk. 5 veckor senare och jag hittar fortfarande blått konfetti när jag röjer runt. (Första gången jag blir glad av att behöva städa från en fest i veckor efter att den utspelats. ) Nu så! Nu blickar vi fram mot helg och rakt in i Vecka 26. – Alla Gravid-inlägg hittar ni under Gravid – Vecka för vecka: HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.