VÅGAR DU SE, FRÅGA OCH STÅ KVAR? HJÄLP BARN SOM VÄXER UPP I OTRYGGA HEM

Jag behövde tid att läka mina sår. Tid att ta i tu med skammen och tid att förlåta. Nu vet jag att mitt nästa steg är att omvandla min historia till mitt verktyg att hjälpa andra.

Idag har jag min första intervju med en Barn- och Ungdomssamordnare på @tryggabarnen. Stiftelsen som hjälper dem som växer upp där missbruk och psykisk ohälsa raserar allt som egentligen ska finnas mellan de fyra väggar man kallar hem. Stiftelse som oxå gör det möjligt för mig att kunna få hjälpa till där det behövs.

I morse fick jag ett DM från Trygga barnen. Ett kvitto på att jag kan använda mina kanaler på ett viktigt sätt. Prata om problematiken men också visa hur vi kan hjälpas åt och göra det bättre för alla dem barnen som är otrygga. Att dela och sprida kunskap engagerar fler att hjälpa.

Jag vill därför med detta inlägg säga att allas hjälp behövs, att problematiken kring missbruk och barn som far illa ÖKAR drastiskt i den tid av pandemi vi går igenom nu. Att fler kan söka in som volontärer och att fler kan bli månadsgivare och bidra på olika sätt. Att fler kan lägga näsa i blöt och knacka på hos en vän eller granne där man kanske anar att något inte står rätt till. För barnens skull. 

Vågar du se, fråga och stå kvar? Bli Volontär HÄR! Eller läs mer om du kan hjälpa till, bidra, sponra eller finnas till i Trygga Grupper, Trygg Hand, Tryggt Häng och Trygga Högtider där du bor. –> Trygga Barnen, LÄNK

Alla barn längtar inte till jullovet, men Alla barn har rätt till en trygg uppväxt. Hjälp mig sprida ordet. Hjälp Trygga Barnen göra det tryggare för fler barn. Tack. ❤  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.