VECKA 26 & 27 – KRÄMPER & KUDDEN ALLA PRATAR OM

Bebis stor som ett salladshuvud och jag mår strålande. Lite krämpoor och sura uppstötningar är inget att gnälla över. Jag myser runt av att bli ompysslad och uppassad. Desto större mage desto mer kärlek.

Inte helt omöjligt att jag förstår dem som nu säger att dem ”älskade att vara gravida”. Hur ska jag klara mig utan allt detta sen? Myset. Alla blir så snälla runt omkring. Snällare än vanligt. Kan hända att jag måste vara vääldigt tacksam nu när allt annat är rätt grått.


KROPPEN & BABY RALPH
Kroppen mår egentligen otroligt bra, men som sig bör så är det lite sammandragningar och ryggont som gör sig tillkänna. Pga magen är stor nu. Det går till viss del ut över min träning och sömn. En så simpel sak som att gå promenader blir ansträngt och det enda som hjälper då är om jag står still. Kallas tydligen sammandragningar. Sammandragningar känns som två spjut in i sidan på magen. Den blir spänd och kan liknas med ett håll, fast värre. Inget som är farligt, men det gör ont. Nog om det.

Sömnen räddar jag med den otroliga kudden på BBHUGME som ni tipsade om. Avlastning för hela kroppen och har man testat den en gång kan sambo vinka nätterna i sked ett minne blott. Jag har dessutom bokat in mig på både gravidmassage och kiropraktor för att ge lite love and care till ryggen.

CRAVINGS & ANNAT GOTT
Äter allt som är gott. Och härligt är väl det. Att det nån gång är helt jävla okej att ge kroppen precis det den skriker efter. Både av vila, kärlek och mat. Hoppas man tar med sig det efter graviditeten med… Att vara lite snäll mot själv och sin kropp. Inte utplåna den.

NYKÄRIS ❤
Sista tiden har vi verkligen börjat längta efter att få träffa det lilla livet. Otroligt vilken connection man får som par i ett sånt här skede. Fint efter 10 år att liksom bli lite nykära i det. Vi får se hur det blir med den saken om ett år, haha. Har förstått att vi står inför det mest krävande året i våra liv. Flytt, renovering OCH bebis. Kommer bli kaos. Fullständigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.