MIDDAGSTIPSET – SÅ ENKELT GÖR DU GOE FAVORITEN FISH TACO

I samarbete med Hello Fresh

Varför har jag inte lagat Fish Tacos innan? Orimligt enkelt och ännu godare. Nu kan det iofs inte bli enklare än att man får hem en matkasse med allt man behöver i rätt mängd tillsammans med ett väldigt väl utformat recept?

Älskar hur jag varje kan välja veckans meny i appen. Till och med justera om jag vill ha för 2 eller 4 eller varför inte fler om man ska ha gäster eller helt enkelt ser att det kommer vara så gott att man vill äta det 2 gånger. Middag OCH lunch dagen efter. Brilliant!

RABATTKOD PÅ HELLO FRESH
Nu kan du spara upp till 750kr på dina 4 första boxar med koden LOUISE745 på: Hello Fresh (LÄNK) . Jag vet att många av er redan har Hello, och erbjudandet gäller bara nya kunder. Tyvärr. Men att det är prisvärt kan vi nog alla skriva under på?

PRISVÄRDA MIDDAGAR
I appen kan man även se vad varje måltid kostar. Dvs – inte som att man går till ICA och ska handla en middag och kommer därifrån med ett kvitto på mint 500 kronor oavsett vad man handlar? Min första kasse kostade 220 kronor för 8 måltider. You do the math.

Läs mer om Hello Fresh här. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.