10 JULKLAPPSTIPS

Julklappar är ofta väldigt svårt. Så jag har tagit mig friheten att hjälpa till lite på traven. Bra klappar behöver inte vara dyra och vräkiga. Viktigast är att det kommer med en tanke. Här följer 10, enligt mig, bra klappar.

// Astrid Wild Minna Wool Fleece
Astrid ligger varmt om hjärtat (kroppen) och eftersom jag har den vita fleecen och vet hur mycket den har kommit till användning sen jag själv fick den i födelsedagspresent i Februari så kan jag nästan lova att vilken kvinna som helst skulle bli glad för en. Nu när vi alla blivit lite mer outdoorsy med. Minna Wool Fleece – HÄR

// Fitbit – Ge bort hälsa
Nu vet ju ni redan att jag är Ambassadör för Fitbit, men hade jag inte tyckt att de va en bra produkt så hade jag inte inlett samarbete. Jag kommer behöva skriva att det är Reklam för Fitbit just av den anledningen. Och nu när jag har mitt på det torra så har ni möjlighet att ge bort hälsa till någon.

3 olika klockor, 3 olika prisklasser och funktionsnivåer. Perfekt till egentligen vem som helst i familjen som vill hålla lite kolla på aktivitet och hälsa. Eller bara behöver lite motivation. Hälsan har aldrig varit viktigare.

Med LOUISE15 och den HÄR länken får ni 15% rabatt i kassan. Skynda så den hinner fram till jul! Min favorit är VERSA 3 men vill man ha ännu mer avancerat så går man på en SENSE. Den enklaste formen, som fungerar minst lika bra till att just tracka aktivitet, steg och sömn är INSPIRE 2. (Skrivit ihop lite mer här – LÄNK)

// Kaffekapslar  – Behövs alltid!
Måste vara fler som jag som ALLTID går tom för kapslar till Nespresson? Bäst vore ju om det kom levererat en gång i månaden? Kanske finns prenumeration? Eller en påse med lite roliga smaker. Så trevligt!

// Massage & Behandlingar
Kan man aldrig få för mycket av? Nån som skulle behöva lite lyx? Tänk att få naglar, bryn och ansikte fixat. En heldag på salong. ink Massage såklart! Hehe. Mvh Vissen person som behöver lyster.

// Trygga barnen – Sänk en gåva
Mitt hjärta slår starkt för barn, men det går sönder när jag tänker på alla barn som växer upp i otrygga miljöer främst kanske pga missbruk. Jag själv kommer ifrån sådana förhållanden och har genom att prata om mina erfarenheter hittat till Trygga Barnen där jag nu är i process att få medverka som volontär.

Det du/ni kan göra är att bidra med en slant eller bli månadsgivare. Jag tänker att detta kan vara perfekt att ha med i t ex julklappsleken där man vanligtvis lägger några hundralappar i potten. Pengarna kommer till välanvändning istället för ett doftljus som brinner ut på handfatet – läs mer om Trygga Barnens arbete HÄR.

// En hotellnatt – Staycation
Ta in på hotell nånstans i stan, baka in en middag eller ta take away och ät Sushi i sängen. Staycation ska inte underskattas. Jag älskar att 24h kan göra så mycket gott med en. Frukostbuffe är dessutom 100p.

// Carin Wester Vinter-ACC
En snygg mössa. Carin Wester är en favorit. På min önskelista står den här lila fina LÄNK (Adlink) Kanske matcha med en halsduk? LÄNK (Adlink) Och handskar? LÄNK (Adlink) Med våra 5 vintermånader så är detta sånt som alltid kommer till användning. Ett bra julklapp helt enkelt.

// Hövding – Typiskt bra julklapp
Kanske en sån där grej man själv har svårt att få tummen ur att beställa men som samtidigt är en perfekt julklapp att gå ihop med familjen och ge till någon man tycker ska cykla säkert? Ett skydd för huvudet som inte förstör frillan, funkar till mössa OCH är en cool ACC. Jag har slängt på ett leo-cover på min för att matcha min personlighet. Kanske nån annan du vet skulle uppskatta det? Beställ en Hövding HÄR – LÄNK.

// Träningsboost eller PT-kort
En omgång på typ Night Fight, Barrys, BeCore eller annan träningsform som du vet hen skulle uppskatta. Boost inför nya året. Jag själv forsätter givetvis med Night Fight! Men från April önskar jag mig Mamma-träning. Ingen tvekan. (Om det är nån som undrar, Ping Tomten).

// Matkassar & Smakboxar
En julklapp som kommer i omgångar. Något som alltid kommer uppskattas i hushållet. En kombination av middagar och matlagningskurs skulle man kunna säga. Jag tipsar givet om Hello Fresh! (Kod HÄR) men en annan jag oxå gillar är Smakboxen. Den brukar jag skicka till familj runt om i landet. Mer som en lite surprise med massa härliga smakprover på olika nyheter. Tror alla i hela min familj har fått en sån, haha.

Hoppas ni fick lite inspiration till er eller att bara vidarebefordra till annan person i familjen. Som en hint liksom. God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.