”FREDAGSPOSTEN”

Min utbildning har dragit igång, jag signar två nya samarbeten inför 2021 samt gästspelar på IHM Business School. Samtidigt som det känns som att precis allt står still så händer det ändå lite. Viktigt att påminna sig själv om det. ”Fredagsposten” tar tempen på livet här och nu.

Just nu mitt i packningen för en överraskningshelg i fjällen från Alex, med Alex. Vid sidan står studierna och stirrar argt på mig. I tisdags började jag nämligen min utbildning som Lic. Livsstilsrådgivare eller Lifestyle Coach som det oxå kan heta. Berättar mer om det HÄR och använder all tid jag har över från alla uppdrag som blivit inställda pga Covid till att förkovra mig i något som jag tycker är intressant. Mer ”Nice To have” än ”Need to have”. Känns lyxigt att ha tiden till något sånt nu. Tid jag bara kunde drömma om för ett år sen då jag manövrerade två heltidsjobb. Första Block: Kostrådgivning.

När vi ändå är inne på att lämna 2020 och allt det innebär är jag redo för vad 2021 har att erbjuda. I veckan signade jag två samarbeten inför nya året. (Ingen av dem inte helt obekanta) Jag är pepp! Vilket jag är på alla mina samarbeten eftersom jag inte skulle gå in i något som inte kändes spännande, givande och relevant.

På tal om relevans så var det just det vi tryckte på under gårdagens gästspel på IHM Business School under deras block ”Influencer Marketing” i ledning av mina forna kollegor Camilla Vikberg och Becky Palhus. Jag och Joanna på länk, massor av frågor och engagerade elever på andra sidan. Vi älskar att prata om vårt yrke. –> En av mina USPar och styrka är definitivt att ha jobbat både på byrå och på kundsidan på ett stort globalt företag samt ur bägge vinklar av att själv vara Influencer och sitta som beställare. Vi skulle kunna hålla på i timmar men fick efter 60 minuter runda av och fortsätta frågestunden på DM.

Nu ska vi packa fikakorgen och ladda på med poddar och sing a long playlists för 6h i bilen. Alex kör och jag håller låda. Jag lämnar jobb och studielitteratur hemma och lägger all fokus på att njuta av fjällen, snön och sällskapet. Uppdaterar från stugan när vi kommer fram. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.