VECKA 28 & MIN INKÖPSLISTA

vecka_26_gravid_Louise_johannesson

KROPPEN & BABY RALPH
Mitt mående håller en ganska jämn nivå. Men som jag skrev i ett inlägg på insta härom dagen så kan jag knappt gå till parkeringen utan att sammandragningarna gör kaos i kulan. Än mindre tänka på en Powerwalk. Däremot kan jag träna Night Fight och boxas för full patte nere i mörkret på Kalvhagen utan problem. Det visade sig att jag inte var ensam om det här ”problemet”. Bara att lyssna på kroppen och utföra den träning som fungerar. Styrka och cirkelträning så länge det går.

Ralphen han sparkar å har sig. Nu syns det på utsidan och Alex kan tydligt känna han med. Handen på magen och en helt del snack genom naveln. Kiddo väger över kilot och är ringa 40 cm lång. Med tanke på att ”normalvikten” vid födsel är 3,5kg så kommer det bli väldigt intressant hur mycket mer min mage ska växa sista tiden. Håll i hatten!

CRAVINGS & ANNAT GOTT
Äh, tycker inte att jag har något speciellt för mig. Inte som min mamma som knapra på isbitar genom alla tre graviditeter eller som svärmor som käka sand. Sand som i sand från Sandlådan från gården. Gott! Man har ju hör om murbruk med. Tycker inte att jag har så mycket konstigheter för mig. Inte lika förtjust i stark mat längre (kanske pga halsbrännan). Gillar liksom husmans. Basic.

vecka_26_gravid_Louise_johannesson

INKÖPSLITAN – FÖRSTA BEBISSAKERNA
För en tid sen så frågade jag er vad jag måste/inte skulle köpa redan nu. Många rådde till att avvakta med det mesta men att det var ett par saker som va najs att ha på plats innan. Så som Barnvagn, babysitter, bärbart babynest, babyskydd, snuttefiltar i massor, bodies i omlott eller med dragkedja hela vägen. Gå inte loco med kläderna innan det lilla livet kommit. ”Man vet inte hur stor/liten hen är och du kommer FÅ massor av kläder både i arv och present.” Några sa blöjhink och babygym. Sjal och sele var ytterst delade meningar. Det verkar vara olika från barn till barn. Jag tror som nån annan sa: Köp inte sakerna förens du behöver dem. Håll koll bland vänner och typ Tradera/Market place. Mycket köps och används bara några veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.