NYÅR 20/21

Känns vemodigt att fortsätta prata om 2020 nu när vi ÄNTLIGEN gått över till det nya, kanske mest efterlängtade året någonsin. Men jag vill ändå nämna hur bra vi avslutade det gamla och hur glad jag känner mig i dag. Lättad. Vaknar upp med en otrolig känsla i kroppen.

Utan Nyårshets och orimliga förväntningar. Bara en liten skara riktigt fina människor, ett härjat gässtgivarbord från Dalarna, finporslinet, fantastisk mat och en brinnande servett. Till och med en kanon-riesling för preggos som dessutom råkande dansade tango tillsammans med min paradrätt, Ceviche. Första middagen i Joanna och Ls nya lägenhet. Inte vilken middag som helst. Inte alls som planerat men ändå exakt allt jag ville ha.

Lång utdragen middag, fina samtal, höga skratt, klirr och spill i glasen. Jag kan inte knäppa min paljettkjol med där inne bakar jag fan 20-talets bästa bulle. Efter 12-slaget gapar Alex Gott nytt år in i navel. Älskling. Vi har absolut inte fattat vad vi har framför oss, men jäklar va häftigt det kommer bli. 2021 alltså. Året då vi sätter liv till världen, flyttar in i vår nya lägenhet, vaccinerar hela jävla planeten och sen kramar skiten ur alla vi känner.

Tack igen Joanna å L för en så fint uppstyrd kväll. Vi älskar er!

En reaktion på ”NYÅR 20/21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.