LÄPPSTIFT, GLOW & HUR JAG STYLAR MINA BRYN

LÄPPSTIFTET SOM ALDRIG FÅR TA SLUT
Det finns egentligen två stycken som jag haft med mig i många många år. (Och som jag alltid får frågor kring). Redelisciuos från Make Up Store LÄNK samt Blazing Coral från No.7. (Hittar ej online) Korallrödafärger som jag sen toppar med vilket ljust gloss som helst. Mina favoriter är dem riktigt kletiga från Victoria Secret.

LYXIGT GLOW PÅ KINDBENEN
Den här är den absolut bästa jag vet. So Hollywood från Anastasia. LÄNK Puderform som jag bara lätt sveper på över kindmed, nästipp och övre linjen på läppen. Har även en pallet från samma märke som jag använder bland annat när jag är lite mer tanned. Se här: LÄNK

GLOW FÖR HELA KROPPEN
När vi ändå är inte på glow och att få in det där lyxiga skimret på t e x ben och nyckelben. Se hit! Oxå detta en produkt som hängt med i många år. Just fyllt på med en stor flaska från NUXE. LÄNK

GLANSIGT FRISKT HÅR
Älskar allt från Ola Plex. Dyrt men drygt och väl värt sina tvättar. Detta är en olja som jag drar ut längst nere i topparna LÄNK (Adlink) även denna från Kevin Murphy LÄNK (Adlink) är kanon. Har bägge hemma.

Ska vi prata tvätt så har vi Schampoo LÄNK (Adlink) och Balsam LÄNK (Adlink) i samma serie. Du kommer märka av STOR skillnad på håret. Frisörtvätts-najs! Även så mina älsklingar från Kevin Murphy och denna Anti Gravity för volym. Länk (Adlink)

FYLLIGA STYLADE BRYN
Fått många frågor kring mina bryn sista tiden så jag antar att jag hittat rätt i djungeln av produkter. Helst hade jag gått till Linda Vista för Brow Lift varje månad men ibland får man helt enkelt piffa på med det som finns hemma. Färg från Ka-Brow LÄNK (Adlink) som jag borstar in i brynen, sen denna gel LÄNK (Adlink) som jag borstar upp stråna med för att få den där lite ”buskiga” looken. Love it! Färgar gör jag hemma med en vanlig ögonbrynsfärg från Depend. LÄNK (Adlink) Woop woop, Budgettips!

Ps. Håll koll på Brow Queen (BrowFelicia) om ni vill ha både tid på hennes salong och/eller ha hennes tips. Hon är helt amazing och fixar nog brynen på varenda profil i hela Stockholm.

SETTING SPRAY & FACE MIST
Sista steget. Har två favoriter. Denna: LÄNK (Adlink) och denna: LÄNK (Adlink). Finns ingen ljuvligare än att spraya på detta efter man lagt sitt smink. Ger både extra lyster samt bättre förutsättningar för att din make ska hålla sig fräscht och sitta på plats hela dagen. Tips. Ha alltid en liten flaska i väskan.

NIGHT ROUTINE – RECOVER OIL
Tvätta av allt smink ordentlig. Massera in några droppar av detta LÄNK (Adlink) och tacka mig sen. Eller tacka Joanna eftersom det va hon som fick mig at börja använda det. Ett par droppar av denna oljan, inga krämer eller annat. Vaknar upp återfuktad och len som en babystjärt i ansiktet. OBS. Åhlens kör nått medlemspris på den just nu. Just saying! Det va allt för idag, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.