V.32 – UPPFÖLJNING PLANERAT KEJSARSNITT

Otroligt gensvar på mitt inlägg ang rätten att få välja Kejsarsnitt. Jag vill först säga tack för alla fina kommentarer och DMs där ni delar era historier och hejar på. Vi har nu fått glada besked och ett beviljat snitt! Ord kan knappt förklara lättnaden.

8 veckor kvar till BF. Hur fort går tiden? Jag älskar att vara gravid. Kan man säga så? Jag har ju unnats en väldigt fin sådan. Enkel som jag förstått det. Och nu med ett positivt svar från läkarna på Danderyd kan jag slappna av och förhoppningsvis vänta in att bebis kommer ta takluckan ut på utsatt datum.

KROPPEN & BABY RALPH
Det sparkas ordentligt. Nästan 2kg Röjar Ralph som härjar runt. Det är oftast mysigt men det blir ibland svårt att sova på nätterna. Kommer han snart buffa mig ur sängen? Tanken har slagit mig. Oavsett sömn så är jag generellt ganska trött när jag tänker efter. Gör en ”aktivitet” sen måste jag lägga mig och vila. Inte många knop gjorda nu med andra ord. Förstår helt ärligt inte hur man vanligtvis ska orka åka till jobbet och hålla på med alla vardagsbestyr som i livet pre Corona innebar. All eloge till kvinnan.

BABY MOON & FÖRBEREDELSER
Alex är ledig två veckor mellan jobb och vi har mycket tid ihop. Miljöombyte och fokus på något annat. Som jag skrev på Insta så är jag nykär i den mannen. (Hur man nu kan vara det efter 10 år?) Vi är mitt i den den där Baby Moonen jag pratade om. Vi vilar upp oss, skrattar, pratar massor om framtiden och leker med scenarion. Fina konversationer och långa promenader. Dvs så långa jag klarar av. Börjar bli tungt och promenader är fortfarande ”värst” när det kommer till sammandragningar.

Nästa vecka ska jag ta tag i en massa praktiska saker. Mammapeng, prata ihop oss gällande ledigheten, försäkringar, köpa hem sista grejerna, packa BB-väska, tvätta babykläder och ställa ordning hemma. Blir en hel del att förbereda när allt kommer kring. Kan fortfarande inte fatta att vi ska bli föräldrar… herregud. Vi firade iaf glada besked med semlor.

En reaktion på ”V.32 – UPPFÖLJNING PLANERAT KEJSARSNITT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.