FRÅGA: VAD HÄNDER MED FRIENDCATION?

Samla folk, skapa roliga event och ta fram oförglömliga rese-koncept kanske inte ligger oss helt i fatet just nu. Det är tungt och otroligt tråkigt att vi inte får jobba med det vi kan och vet bäst. 2020 var året vi skulle slå på stora trumman, alla vet vad som hände sen. Har vi gett upp nu?

Fick en fråga igår på Instagram som jag tänkte jag skulle svara på här. Facebook-gruppen fortsätter växa, driva viktiga konversationer och skapa gemenskap i ensamheten. Jag och Joanna har siktet inställt på framtiden, vi har inte ”gett upp”. Detta är fortfarande mitt jobb. (Hello?) Vi var tvungna att bli realistiska snarare än drömmare. Så även om det är tyst från oss just nu, så har vår passion för vad vi kan skapa i den här gruppen inte slocknat. Kanske bara gått ner på sparlåga efter ett otroligt tufft 2020. Backa för att ta sats, fokusera på rätt saker.


VAD HÄNDER 2021?
Vi har massor av planer, tankar och ideer för vad vi kan och ska ta fram för 2021. Våra partners stå redo, men datum är som ni säkert förstår aningen ovist. Så fort vi får grönt ljus så kickar vi igång. Vi saknar att jobba, planera, skapa och inte minst träffa er.

Vi har ett bubblande samarbete med Apollo som bara längtar efter att få komma ut. Fortsatt samarbete med Visit Dalarna, Wild Sweden, Åre, Toscana och och några andra destinationer vi håller lite hemligt ett tag. Det och inte minst alla lokala träningsevent, staycations och annat som vi roddar runt om i huvudstäderna. Vi står startklara!

Med det sagt vill jag ändå belysa dem saker vi faktiskt lyckades ro i land under året som var. Vi slängde om, tänkte om och planerade om för att kunna möta restriktioner och den värld vi levde i då. Klicka in och titta tillbaka. Kanske är några nya här inne som undrar vad sjutton Friendcation är?

TILLBAKABLICK 2020
Åreresan i Januari (Klick!), Vinterexpeditionen i Övertorneå (Klick!), Alla Kajak & Yoga-event i Pampas Marina (Klick!), Game Show (Klick!) Midsommareventet (Klick!), Äventyrsresan till sommar-Åre (Klick!), Dala-Floda (Klick!) och överlevnads Camp i Dalarna.(Klick) och för att absolut inte glömma vår fina resa till Terreno i Toscana (Klick!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.