FORTSATT SAMARBETE MED ÅHLENS & BABY-LANSERING

I samarbete med Åhlens

Det blir något mer när ett varumärke så stort som Åhlens både vill förlänga och utöka samarbetet. (Att jag ville det, hade jag redan bestämt mig för i somras.) Jobba med ett helt varuhus, alla varumärken och dess oändliga möjligheter att skapa content. Ett samarbete som nu skulle komma att lägga extra vikt på just tajmingen.

Att vi fortsätter jobba ihop tyder på ömsesidig respekt och stolthet, en bra match, enade idéer framåt och framförallt att det finns en stark relevans i the outcome. Vi har kul ihop! Högt i tak och rum för kreativitet och flexibilitet, vilket är A-O för mig att kunna göra ett bra jobb. Det vet ni nu.

NY SATSNING PÅ BABY

Vi är i bra sync helt enkelt, inte minst för att dem nu ska lansera sin nya satsning på BABY just samtidigt som min baby kommer till världen. Ni förstår ju lyckan när vi inser att vi bägge vill uppmärksamma något så mysigt som bebisar, och att vi dessutom kan göra det ihop. Japp, så nu ska Åhlens hänga med på delar av min resa, inte bara som mamma men som mig och allt som livet står inför nu. Bits and pieces. Blir en spännande vår på många sätt. Bebis, flytt, renovering, inredning och köksbestyr. Säkert lite beauty, kläder och self care och jag känner mig själv rätt.

På mig: Blus med print LÄNK – Ni vet ju redan att jag älskar Carin Wester.

Galgar till babykläder (LÄNK) Fina Förvaringsboxar (LÄNK) Snuttekanin i grönt (LÄNK) Napphållare i med olika mönster (LÄNK) Svart jumpsuit (LÄNK) Grå dräkten med kaninöron – LÄNK.

ETT TILL RUM ATT FYLLA
Vi är månader från inflyttning i nya lägenheten men jag kunde inte låta bli att tjuvkika och kanske beställa hem lite från online-shoppen. Den här gunghästen tex (läs Mammut) hur fin!? LÄNK och Djurtåget som jag kanske klickade hem bara för att det kommer stå fint som prydnad på en hylla i Ralphs rum sen. LÄNK

Säng kommer vi avvakta med av den enkla andningen at vi inte får plats där vi bor nu. Men kolla in den här drömmen från Sebra, en så kallad Växasäng. Grå eller trä, inte bestämt oss ännu. Men gillar att man kan dra ut den och ha den i många år. (Har ju dock förstått att Lilleman troligen kommer sova i ett näste i vår säng i några månader framöver ändå. Kanske år. Vem vet.)

Grå SEBRA LÄNK – Trä SEBRA LÄN

BABYKLÄDER FRÅN MINIMARKET
Minns att jag i början av min graviditet smög in på barnavdelningen på Åhlens och kände lite på dem små kläderna från Minimarket. Sjukt surrealistisk känsla när det fortfarande va så tidigt och ingen visste… Men att det skulle bli en hel del Minimarket i den framtida garderoben var inget tvivel om. Även om jag då inte visste att Ralph skulle ”lanseras” just samtidigt som Åhlens nya Baby-satsning. Den tajmingen! Jag är pepp, Åhlens är pepp och jag hoppas även ni tycker det känns kul att följa med på…

Ljusgrön Cardigan LÄNK. Och den helt otroligt fina dräkten med kaninöron som vi faktiskt fick i julklapp av fastrarna finns här– LÄNK. Leo-Overall i fleece LÄNK Leo-body LÄNK. Svart jumpsuit (LÄNK)

Så mycket fina saker och så spännande tid framför oss. Lanseringen av BABY kommer ske om några veckor men klickar ni in på Åhlens.com redan nu så kommer ni hitta en massa fint. Allt på bilderna hittar ni via länkarna här, det kan ni nu. Ha en fin dag och glöm inte lämna lite kärlek här med.

2 reaktioner på ”FORTSATT SAMARBETE MED ÅHLENS & BABY-LANSERING

  1. Pingback: MITT HEM ÄR MIN TRYGGHET | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.