JANUARISVEPET

Miljöombyte, admindagar, förberedelser, samarbeten, plugg, volontärutbildning och planerna framåt. Vintern kom med besked och jag går från och med nu på mammaledigt med modifikation.

Vi började året med återhämtning och babymoon hemma i Fornalutx. Glada nyheter om Kejsarsnitt kommer per telefon och jag kan njuta av min graviditet på en helt ny nivå. Tillbaka i Stockholm med några späckade admin-dagar och förberedelser för både baby arrival, flytt och jobb. Jag skriver alltid detaljerade To-Do-lists och bockar av rad för rad. Jag har inte pluggat så mycket som jag ska, men även det finns det en plan för på den listan.

Januari innebär vanligtvis ett jävla tempo och nån form av nystart. Inte detta året. (Skrev lite om nya årets antiklimax och Covidtankar här) Inga långa listor med mål och löften, inte speciellt storartade planer och en ganska tom kalender – jag är HELT chill med det. En annars ganska ivrig själ är nu väldigt grundad och väl inställd på att snarare backa än att gasa. Livet har andra planer för mig.

ETA 4 WEEKS 3 DAYS
Bebis kan komma när som helst men håller vi oss till planen är det 4isch veckor kvar. Jag har med det sagt gått på ”mammaledigt” med modifikation – nu börjar jag ställa om och inga nya konsultuppdrag kommer ligga på bordet på några månader. Jag fortsätter med mina samarbeten och jobb i egna kanaler så mycket jag kan och hinner. Väl utvalda sådana. Utlopp för min kreativitet och lust för att skapa innehåll. Ni har nyss fått läsa om mitt fortsatta samarbete med Åhlens (Klick!) och senare i dag har jag och Joanna möte med Apollo ang agendan för 2021. Med det sagt kommer jag såklart fortsätta jobba med Friendcation.

MER TID TILL NYA UTMANINGAR
Jag skriver mer om vad som händer med Friendcation här (Klick!), för visst har det varit så att ett år av pandemi inte legat oss i fatet för att samla kvinnfolk på event, resor och gemensamma upplevelser när vi blir beordrade om att göra allt annat än just det. Mindre tid till Friendcation har dock gett mer tid till att bland annat söka in som volontär för Trygga Barnen – en sak jag vetat göra i så många år. Kursen startar på lördag och efter det är good to go att få hjälpa barn som växer upp i hem ofta präglat av missbruk. Läs mer om det här!

KÖKET ÄR MITT HAPPY PLACE
Utöver det så spenderar man ju en HEL DEL tid hemma. (Låt mig bara kräkas lite över hur jävla tråkigt detta är nu). Men matlagningen är och förblir min frizon, ett happy place. En liten reminder om att ni forfarande kan spara 950 kr på era 4 första boxar med min kod på Hello Fresh Här: Rabbatkod Hello Fresh (Adlink) Obs. Koden ligger redan inlagd. Bara att klicka på länken.

Det var det! Ett litet bildfattigt svep för Januari. Kreativiteten och antal kläder som passar nu ligger på cirka NOLL. Men hade jag kunnat ha kläder på mig så hade min lilla Pre Spring outfit-lista sett ut så här: Klick! Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.