TJUVKIK – VÅRT NYA RENOVERINGSPROJEKT

Här är en tjuvkik på vårt nya renoveringsprojekt. Tre månader kvar till överlåtelse och typ det enda vi diskuterar här hemma. Well, det och nya familjemedlemmen då förstås – en stor anledning till att vi äntligen fick tummen ur att köpa nytt.

I förrgår smög vi in i byggnaden och mätte hissen, igår var Alex hemma hos säljarna och snackade lite planer. Det ÄR så mycket som snurrar i huvudet men jag tänkte att det kanske skulle vara kul att dokumentera hela resan här ändå? Allt från prospekt till pinterestknarkande, Sweet home 3D riktningar, inflyttning, rivning, renovering och annat inredningstjöt.

PLANLÖSNING
Här är det en del som ska justeras: väggar som ska ner, väggar som ska upp, väggar som ska flyttas. Badrum som skall byggas ut, kök som ska rivas och bokhyllor och garderober som skall platsbyggas. Som det ser ut nu kommer Lilleman få det lyssigaste rummet men det kommer oxå vara kombinerat gästrum för alla som ska sitta barnvakt.

HALL

KÖK

SOVRUM 1

SOVRUM 2

VARDAGSRUM

BADRUM

SEKELSKIFT PÅ STRÅKET

Kul att ha ”före-bilderna” sparade här eftersom det är ett litet projekt vi har att sätta tänderna nu. Så sjukt många beslut som ska tas i form av material, färger och smarta lösningar. Alex sitter och ritar upp hela lägenheten i detalj i Sweet Home. *Lovar att visa några utkast snart*. Inget kommer bli sig likt ovan. Förutom kakelugnarna, dem rör du inte.

När vi vågar oss ut bland folket börjar det bli god tid att ta sig an den där badrums- och kökssafarin. Vi har i stora drag ”känslan” klar, att vi vill behålla sekelskifts-viben men med en nordisk touch. Ni bah, vad är det? Ni ska få se. Samlade lite andra frågor krig flytten HÄR (Klick!) Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.